Epidurální analgezie

Otázku položila: Bývalá uživatelka #15911 8.12.2011 10:47

Ahoj holky :-) nechaly jste si dát při porodu epidurál a cítily jste nástřih hráze?Jak se Vám rodilo?Nechce se mi trpět jako při posledním porodu,tak zvažuji zda si ji mám nechát píchnout ...

Děkuji všem za názory :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko8.12.2011 10:59

    Epidurál jsem původně plánovala, ale nakonec nestihla, ale nástřih jsem necítila ani tak - myslím, že konkrétně u nástřihu na umrtvení nezáleží, ale je důležité, ve které chvíli je proveden.

  • Ahojky Mari,měla jsem epidural v roce 2008 u druhého pporodu a můřu říct že když budu rodit znovu tak opět s epi.Ztlumilo to bolest né sice úplně abych cítila stahy ale oproti prvnímu porodu....Má to své výhody i nevýhody ale tak to je u všeho dle mně.Nástřih hráze jsem necítila,jen ten týden po porodu byl krušný na sezení :-) mamči měli ten kruh na sezení tak jsem jen tiše záviděla :-)Snad ti má odpověd aspon trosku pomohla,přeji krásný porod a zdravé mimi :-)
    Ještě k těm nevýhodám,dodnes mě nikdo v místě vpichu nesmí pohladit,cítím kde to bylo a pak mě to jako by bolí a je mi špatně,po porodu to bylo v poho ale asi jsem velká citlivka :-)

  • Ahoj já jsem zastáncem bez Epi....Dva porody za sebou oba ok.Třetí doufám bude taky.Nástřih.Souhlasím s Lulátkem.Téměř jsem necítila.Ani šití.

  • Martasek898.12.2011 12:03

    Já rodila jednou, nebylo to nejhorší a rozhodně už před porodem jsem byla proti němu.

  • No já jsem původně epidural nechtěla, ale rodila jsem 14 hodin hodin, tak mi ho nakonec dali, abych vydržela, nakonec šla malá císařem, takže mi ho dali znova, větší dávku, aby mi umrtvili spodek... Kdybych měla další porod normální, tak bych epidural nechtěla...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist