Elektronická odsávačka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25908 22.7.2011 17:42

Ahoj všem!

Prosím, máte některá zkušenost s elektronickou odsávačkou? Je to velký rozdíl té manuální? Tu manuální mám a to odsávání je docela opruz, ale neměla jsem možnost vyzkoušet elektronickou. Našla jsem na netu jednu od firmy Baby Ono za 1200,-, tak váhám, aby to nebyly vyhozené peníze.

Předem díky za názory!

Michala

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,

    pokud musíš odsávat hodně a často tak do toho určitě jdi :-) Osobní zkušenost nemám, ale maminy co znám z práce byly spokojené..

  • Kamarádka se vrátila minulý týden z porodnice, porodila o měsíc dříve. V porodnici měli elektronickou odsávačku, doma odsává manuální, kterou má ode mě půjčenou. Říkala, že tou manuální je to sice mnohem náročnější, ale také s ní vytáhne mnohem více mléka než tou elektronickou. V porodnici byla skoro dva týdny a srovnávala odsávání manuální a elektronickou odsávačkou cca po 4 hodinách, takže to není tím, že by se jí dělalo více mléka. Ale osobní zkušenost nemám. Měla jsem manuální a byl to, jak říkáš, opruz. A to jsem odsávala několikrát denně řadu měsíců.

  • Já vyzkoušela manuální i elektrickou značky Avent (na tu nedam dopustit). Manuální jiné značky v porodnici - děs běs. Manuální aventka - fakt dobrá. Elektrická aventka - pohodlnější a vytáhla o něco víc mléka.
    Čekám druhé a holdám si vystačit s manuální aventkou. Kdybych ale třeba čekala dvojčata nebo potřebovala odsávat fakt často, tak už bych šla do elektrický.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist