EXpřítel

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39900 7.6.2011 13:10

Ahoj holky, mám problém s bývalým přítelem byli sme spolu 2 roky, ale potom jsem si našla jiného, skterým stále jsem. Jde o to, že zprvu to byli jen sms, potom přijel tvrdil, že se hlásí do AČR, což jsem mu nevěřila a nemám k tomu důvod ani ted ( na FB ještě nedávno měl, že jde do práce, kterou měl když sme spolu ještě byli) potom přišla sms, že je vážně zraněný je v nemocnici atd. no a dnes mi přišla sms, že včera jim prý přišlo oznámení o jeho smrti. Já už vážně nevím čeho tím chce dosáhnout, odepisovat mu nechci a ani nevím, jestli to mám říct příteli a nebo to smazat a dělat, že nic. Jak byste to řešily vy?? Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj měla jsem takovou kamarádku, jejíž přítel s ní manipuloval....on nemocný, zraněný, jeho syn po nehodě, zemřel, pak znovu ožil atd. Hrůza. Být tebou tak na to vůbec nereaguju, snad ho to časem přejde. Hodně štěstí!

  • Ahoj No nevim,treba se vazne neco stalo !! To, ze se hlasi do ACR nic neznamena, pritel tam byl taky a zadna hruza to neni :-D Ale ta posledni veta no nevim no, jsou dve moznosti bud se vazne neco stalo, nebo uz nevi coby..Ale ver tomu,ze kdyby byl na Misy a neco se mu tam stalo je to ve spravach!!!!..ja jsem toho nazoru ze s takovejma vecma se nezertuje, a asi bych nejak chtela zjistit jestli je to pravda nebo ne!!!! Kazdopadne bych si Ty sms nechala,, kdyz bude pokracovat muzes ho udat na Policii , tohle se uz bere jako narusovani lidske svobody a vyhrozovani!!!!!
    Preji ti pevne Nervicky a hodne Stesti !!!! Pak dej vedet co a jak...

  • nereaguj, jakmile zjistí, že jsi něco zjišťovala, bude si myslet, že o něj máš opět zájem a bude to jen horší. Taky jsem něco takového zažila. Jedno jakože skočil pod auto, příště vlezl pod tramvaj, bylo toho hodně a nikdy nic z toho neudělal, jen měl radot, že se o něho lidi starají. Jednou kvůli tomu skončil i v blázinci, sami doktoři řekli, že potřebuje být středem pozornosti ostatních. Když po nějaké době na jeho výmysly nikdo nereagoval, odstěhoval se jinam, kde ho ještě neznali a zdárně v tom nadále pokračuje :-)

  • Já si myslím, že se snaží na sebe upoutat pozornost nebo se jenom snaží, aby ses cítila špatně, že ses s ním rozešla. Také bych na tyto smsky nějak nereagovala. Je to těžké, já vím, ale když uvidí sebemenší zájem, může se to zhoršit. Buď silná :-)

  • Já nechala přítele po 4 letech - taky kvůli jinému (nyní jsme již manželé :D). A taky mi psal, že mi všechno odpouští, že mě chce zpátky, že udělá všechno, atd. ... Pak taky začal pomalu, že si něco udělá, pak že nechce už nikdy žádnou jinou ženskou, nebavil se se mnou, pak mi po čase psal zase jako kamarád. Takže si pak vyber ... Já bych se nějak snažila zjistit, jak to tedy ne, ale ne přímo, aby to zjistil. Nebo bych to nechala být. Rozhodně nepátrat tak, aby viděl, že se trápíš, nebo tak něco ......

  • na tohle už dnes existují zákony ..................

  • a do AČR se hlásit může, každopádně je stop stav - Bílá kniha - takže armáda nebere nikoho.

  • Změň si telefonní číslo a kdyby přijel osobně, řekni mu že pokud toho nenechá ohlásíš to na policii (což v případě že to bude pokračovat taky udělej). Pravděpodobně pak dostane soudní zákaz se k tobě přiblížit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist