Dva velcí psi a miminko v jednom domě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35777 3.10.2011 20:10

Dobrý den. Prosím vás chtěla bych se zeptat. Máme doma dva velký psi a vím jistě,že venku to nezvládnou být ve výběhu,tak bych se chtěla zeptat zda bych je mohla mít oba doma ne vkůli tomu,že by miminku něco udělali,ale vkůli hygieně jestli se to dá? Máte někdo nějakou zkušenost? moc děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek893.10.2011 21:34

    Já teda osobní zkušenost nemám, ale myslím si, že pokud se o pejsky staráš (koupeš, kartáčuješ) a doma pravidelně uklízíš, tak se nemusíš bát. Také záleží na vychovanosti pejsků, aby neskákali třeba po gauči, po posteli a byli celkově poslušní :)

  • Mám doma jen jednoho chlupáče, labradora..a malého prcka, který je s ním už kamarád..Když budou od počátku spolu, nebála bych se - bafani mu nic neudělají a budou ho naopak chránit..a až jej začneš cpát piškoty, tak budou nerozlučná dvojka - u vás trojka.
    Je to hlavně o té kontrole, abys stále věděla, kde jsou pejsani a kde máš mimčo. Nesmíš věřit tomu, že když před tebou leží bafan na zemi u dveří a dítě na koberci v místnosti, že jak se neotočíš, nebudou spolu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist