Dva v jednom...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54820 21.5.2012 20:31

Mám v posledni době takový problém.. Je to cca 9 -12 dnu po MS .. Jsem docela dost cítit , mám jakýsi podivný "výtok" který mi spíše připomíná želé nebo nejaký hrudky lepivý nebo nevim jak bych to měla lepe popsat... :D Slyšela sem neco o ovulaci ale nejsem si jistá jestli je to ono..
A druhá věc.. Už dlouho plánujeme s přitelem , že se spolu pomilujem.. Bude to mé poprvé /s ním jsem rok a 2 měsíce/ už de i docela videt že ho to štv že ješte nic nebylo , ale nedivim se.. Chci to s ním těším se, ale dneska sem mu řekla že bez kondomu at nic neplánuje.. On se urazil že prej jestli se bojim že od nej neco chytnu, mě o tuto vubec nejde ale.. Nejak sem mu přiklvla že bude moct poprvé bez a pak si ji nasadí.. Nejsem si ale jistá jestli to je dobrý napad.. Co když pak nebude chtít si to nasadit a pak bude zase se všim konec protože ja bez toho proste nechci...
Prý maso na maso žádný překážky...
Dala sem mu dost najevo že bez toho to delat nebudu , jen chci vedet váš názor muže jednou dvakrat "zasunout" bez a pak až nasadit? Nebo raději hned.. Nejde mi o žádnou infekci o nic takového , ale o teho...

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl21.5.2012 20:43

    nasadit raději hned, však pak můžeš zkusit si nechat napsat HA, nebo nechat si jí napsat dříve než "půjdete na věc" stačí souhlas rodičů které ti dají, až půjdeš na gyndu.. ;)

  • V žádném případě mu neustupuj. Buď kondom nebo nic. Nechápu, co to mají dnešní kluci za problém. Předpokládám, že on by určitě taky nechtěl být otcem. Jestli je vlhký už při vzrušení, to by byla kapička hned tam, kde byste nechtěli.

  • ahoj, k těm tvým problémům - pokud výtok zapáchá a je hrudkovitý tak by se mohlo jednat o kvasinky. šup k doktorovi at se to přeléčí a než se to přeléčí tak žádný sex bez ochrany-kondomu. chytnul by to partner a pak by ti to předával, i když by sám žádné problémy neměl.
    a taky bych doporučila kondom raději hnedka. může být víc "nadržený" a pak to neukočíruje a nehoda je na světě klidně i z kapky lásky. a pokud nechce bez kondomu taok opatrně na něj ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist