Dva v jednom..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52852 19.4.2012 21:23

Mám dvě otázky.. :D
1/ Mám přitele , jsem s ním přez rok a moc ho miluju .. Ale objevil se jeden kluk.. Líbí se mi , jak vypada, jak mluví , jeho humor proste všechno, jak se na mě díva. Doopravdy se mi líbí . Jako ne že bych ho chtěla , ale nevadilo by mi to.. :D Chci se zeptat jestli mě to přejde , protože mám ted pocit že sem "svině" .. Ale přitele furt moc miluju a tutim se to ničim nezměnilo jen že se mi proste libi i jinej kluk... Nevadí to? Je to normální??
2/ Přitel.. Má pod nehtem černou čáru.. Není to jako bouchlý má to furt i když to odroste proste už to tam má asi pul roku možná i dýl.. Já se ale dočetla na netu, že se nemá váhat a upalovat k doktorovi protože to muže bejt příznak rakoviny kůže.. Dneska sem na něm na prsou našla jakousi bradavičku nebo nevim coto je neni to ani znaminko ani bradavice ja nevim jako ty bradavice co maj babky na tváři ale je malinka a prý že ho hodne svědí.. Já sem se zděsila a řekla sem mu že deme k doktorov on si z toho dělá srandu ... Myslíte že to neco takovýho doopravdy je?? :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já se vyjádřím k té první části otázky - pokud se ti líbí jiný kluk, nic na tom není, pokud do něj nejsi zamilovaná. :) jestli tě bude pořád lákat, budeš se s ním chtít seznámit a i něco víc, okej, ale není to fér vůči tvému příteli a měla by ses rozhodnout. Vím, o čem mluvím, sama se teď takhle patlám v milostném trojúhelníku, kde jeden je moje už rok a půl velká láska a druhej prostě kamarád, kterej "taky rád".... A není to nic záviděníhodného. :) Už bych se do toho nikdy nechtěla zaplést, takže opatrně, i z nevinného smskování nebo chatování se může vyvinout nevěra. ;) Pokud se ti JEN líbí a jste kamarádi, pak je vše v nejlepším pořádku. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist