Dva muzi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #254900 27.9.2018 23:16

Ahoj. Jaký mate názor na 2 paralelní vztahy? Mám životního partnera 8let se kterým to skřípe v posteli a 1,5 roku milence , který má manželku a děti. Rozcházet se ani s jedním nechci.Sex s milencem úžasný. Chodíme občas i do společnosti a na výlety. Prožila jste některá něco podobného? Jak to dopadlo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle nikdy nedopadne úplně šťastně :)

  • Risu28.9.2018 7:08

    Nic hezkeho...

  • Ahoj i ja znam ze sveho okoli podobny pripad (resp cim jsem starsi a vic se rozhlizim tak to tak dneska funguje casto - milenec nebo milenka). Ja to nedokazala a vim, ze to je vec, na kterou nemam zaludek, ale nemusi to dopadnout spatne, muze to dopadnout tak, ze casem se proste s milencem rozjdete a manzel se o nicem nedozvi a vse bude ok. Ovsem pak prijde nekdo jiny a po nem dalsi, protoze lidi jsou takovi, ze kdyzjim neco proslo jednou, projde to znovu, navic jsou zvykli na to vzruseni a adrenalin, takhle bych zit nechtela, ale to neznamená, ze takhle nemuze v pohode zit nekdo jiny. Samozrejme vzdy je riziko, ze na to manzel prijde, taky je moznost ze je mu to jedno protoze sam nekoho ma, promennych je hodne, nikdo ti nikdy nerekne, jak to dopadne...

  • macicekkajik28.9.2018 9:42

    Ahoj, řeknu to asi takto. Buď ti to vyhovuje a nebo ne. Když píšeš, že se nechceš s milencem rozejít, tak ti to asi vyhovuje. Ale na druhou stranu, když hledáš názor ostatních, tak asi není něco v pořádku a hryže tě svědomí. Protože, když je vše v pořádku, tak nehledáš názor druhých. S milencem bych to určitě ukončila, protože ten rodinu nikdy neopustí a pokud miluješ manžela, tak i sexuální život se dá dát do pořádku, jen se o tom musí začít mluvit a hledat řešení. Nebo opustit manžela a najít si chlapa, který bude splňovat vše. A pokud ti to takto vyhovuje v žádném případě neodsuzuji.

  • Tak tohle znám, ale časem se to doma vylepšilo a s milencem jsem to skončila. Manžel o tom do dneska neví. Už je 5 let a je dobře že to neví teď nám vše zase pěkně klape

  • S exmilencem se silene pritahujeme i po 6ti letech od seznameni, ted jsme uz vicemene kamaradi (oba uz mame svoji rodinu), ale jiskri to porad. Rozdil mezi prumermym a nejlepsim sexem, co jsem zazila se tezko popisuje. Ale u me to bylo trochu jinak, ja ho zprvu milovala, az casem jsem ho zacla brat jen na to jedno.

  • Já byla v pozici milenky ctyri roky.. i když jsem to odmítala, tak jak píšeš ty sympatie byly silnější a my se do sebe naprosto zamilovali.. ovšem já byla mladší a za ty čtyři roky člověk chtěl víc od toho druhého.. já to dal nedokázala a vše jeho manželce řekla..
    Nechtěla jsem dal. Ukončit to nešlo jinak. On stále dorazel, jezdil nedal pokoj. A já ho stále měla ráda, ale věděla jsem že jinak to nejde. On od manželky odejít nechtěl kvůli dítěti. A já se v postate ,,brzdila" v životě. Rok mě za to nenáviděl. Coz jsem chápala, ale já vážně neveděla jak rázně to utnout. Okolí které o nás i vědělo mě celkem slušně odsoudilo. Já ta špatna jsem u nich dosud. I přesto že on má manželku a dítě... já ne. .
    No a pred 2 měsíci jsme se náhodně potkali na jedné události a popravdě to málem zase bylo.. :-D
    Já byla ta co se držela.. a snazim se, ale pise, hleda zad ke me cestumm porad k němu něco cítím po tech letech i když mám partnera a máme se brát.. a nejsem si jistá zda to zvládnu ho ignorovat ..
    Částečně tě chápu, na druhou stranu nevím jestli bych zvládla to táhnout se dvěma teď..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 503 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist