Duphaston a MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #227675 23.3.2017 8:24

Ahoj děvčata, kdo má zkušenost s Duphastonem a následným dostáním MS? Dr. v Caru mi dal Duphaston od 13.3., tohle pondělí jsem ho doužívala. Říkal, že do 2týdnů by mi měla přijít MS a mám se k nim hned objednat.
Já, která nemám normálně bez nějakýho vyvolání MS už rok, cítím už od minulýho týdne, kdy jsem ještě ty prášky brala takový ten pocit v břiše těsně před menstruací. Včera a dneska ráno zas, taková ta lehká bolest těsně předtím, než se to rozjede, ale zatím nic... Stalo se vám některé, že jste to po Duphastonu nedostaly? A jak to dr. řešil? Bojím se, že to tělo prostě nebude fungovat ani po stimulaci práškama...chjo.
Díky za odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky jsem Duphaston chvíli užívala. Ten pocit jako před ms (bolest podbříšku, šílená bolest prsou, bolest hlavy atd.) jsme vždycky měla už tak 4 den po začátku braní Duphastonu. Menzes vždy přišla mezi 3-4 dnem po poslední tabletce. Kromě jednou. Po tom, co jsem měla týden zpoždění po dobrání Duphastonu, šla jsem k mudr. A ta dle uz zjistila, že i když by Duphaston měl teoreticky zablokovat ovulaci (pokud se nasadí před jejím proběhnutí), u mě ovu nezablokoval a ta nastala až v průběhu braní Duphastonu. Tehdy jsem menzes dostala až cca 16 dní po dobrání Duphastonu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist