Duch na tt jen odpoledne

Otázku položila: Anonymní uživatelka #412986 9.2.2021 9:39

Ahojky, mám takový dotaz.. stalo se někomu ze by mel ducha na tt pouze odpoledne? Testuju jiz 3 den rano je test bily ale kdyz testuji odpoledne tak je viditelny duch.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To se mi nikdy nestalo. hCG by měl by nejkoncentrovanejsi v ranní moči - tedy po cca 6 hodinách spánku. Pokud nechodíš na noční nebo něco podobného měl by vyjít pozitivní spíš ráno než odpoledne. Napadá mě úplně laicky jestli nemůže něco co během dne jíš třeba nějaké léky či děláš falešně zpozitivnet test...

  • Mě se stalo, když jsem měla vadný test. Ze stejného vzorku moči jsem udělala jiný (jina značka) a ten byl negativní. Každopádně bych testovala ráno. HCG je nejvíce koncentrované ráno a řídila bych se podle toho.

  • Ja som mala silnejší test poobede, ako ráno, to bol vždy trosku slabší.. Hoci súhlasím, že po noci bol moč koncentrovanejsi, a teda by mala byť silnejšia, ale u mňa to fungovalo tak... A mala som normálne, zdravé tehu. V každom prípade po 3 dňoch by tam už mal byť rozdiel a čiarka by mala postupne silnie... Nie byť stále rovnaká... Mešká ti ms?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist