Duch na testu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40705 17.3.2011 11:29

Ahoj holky, mám v hlavě zmatek...už rok se snažíme o mimčo..v létě jsem samovolně potratila v 6 týdnu, na testech jsem měla jen duchy, z krve jsem měla nízké hladiny hcg asi 25...Nyní mám duchy opět, dělala jsem si test v úterý a 2 testy dneska, na všech jserm měla duchy, objevily se do minuty. Ms měla přijít včera, to jsem měla jen bolesti v podbřišku a dnes lehce špiním hnědou hlenovitou krví bez zápachu. Začala jsem testovat tak brzy jen na základě zvětšených prsou, ty jsem měla větší i poprvé. Máte některá podobnou zkušenost? Moc díky za reakce!

Tak jak to vypadalo, tak to i dopadlo....opět nic, asi budu mít nějaký problém s udržením, no snažím si uchovat optimismus, ale nevim jak dlouho to ještě vydržím nenechat vlézt na mozek ...všem snažilkám mnoho úspěchů!!! :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj holka jak ráda by jsi slyšela ano jsi těhotná, bohužel ani pozitivní těhu test ti to neřekne. Vydrž co udělá ms a potom jdi k doktorovi, nejlépe 14 dní po vynechané ms a nebo mu zavolej a domluv se konkrétně ,když jsi už jednou potratila. Ono do 12 týdne je těhu hodně na přírodě a moc se s tím nedá udělat, jen spoustu pozitivního myšlení a trpělivosti, to je nejdůležitější. Miminko si najde ten správný čas, kdy se mu zalíbí v peřince a věř mi, že se i ty dočkáš. Nestresuj se hoď nohy na stůl, dej si zmrzlinu, podívej se na telku, bež na večeři, žij a těš se na další den. Mos držím pěstičky

  • Ahojky, z ducha ještě můžou být krásné koleje. Pokud se ti MS nerozjede a čárky zesílí, zavolej si radši hned k dr. kvůli tomu špinění, aby na tebe kouknul. Držím pěsti :-)

  • Ahojky to máme skoro obdobný,jen já jsem potratila loni v lednu v 6tt a od té doby to zkoušíme a prostě nic :(( Je hrozný se každý měsíc těšit,že to třeba vyjde a pak zase dorazí MS :(( Snad budeš mít to štěstí,že ti to tentokrát vyjde a nebude to duch :) Já uvidím po víkendu,ale moc velký šance si nedávám :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist