Driclor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44160 22.4.2011 17:17

Dobrý den chci se zeptat jestli Driclor nějak neškodí.Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja ho momentalne pouzivam a zatim nic,zadny problem,akorat svedi 2.den po holeni ale jinak nic.

  • Já ho používám dva dny. Kupovala jsem si ho předevčírem a při koupi jsem lékarnici podrobila výslechu. Řekla mi, že stejně jako jiné antiperspiranty obsahuje hliničité sole. Kdyby je prý neobsahoval, nebyl by to antiperspirant ale deodorant. Dále říkala, že se samozřejmě sem tam objevují názory, že hliničité sole nejsou zdravé, nicméně to prý zatím nikdo nepotvrdil. Tak snad to bude v pohodě. Ale musím říct, že už po těch dvou dnech, co ho používám, se pocení výrazně omezilo. Jsem opravdu spokojená. Vlastně lékárnice ještě říkala, že funguje na principu stahování potních žláz.

  • ja ho pouzivam skoro 14 dni a musim se kazdy vecer nebo kazdy druhy vecer mazat,a poceni se mi take vyrazne zlepsilo,ten prvni tyden zmizelo uplne,ted jen trosicku,ale nesrovnatelne s dobou kdy sem driclor nepouzivala,je dobre ze takove pripravky vymysleli:-)

  • Já jej také používám a je to zázrak:-) Fakt to funguje:-) Dříve jsem to používala dle návodu (používala po dobu jednoho týdne, ale cca 4. den jsem měla spálené podpaží), ale teď to dělám tak, že jej aplikuju na noc cca 1x za 3 týdny a bohatě to stačí - výsledek stejný.

  • me to prave prijde ze pokud nenamazu kazdy vecer ci kazdy druhy vecer tak poceni zas prijde:-(a to ja nechciii

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist