Dovolena v zahraničí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41239 31.5.2011 15:46

Ahoj holky,chci se zeptat jaký máte názor na dovolenou v zahraničí s ročním dítětem(chorvatsko,italie).Jeli bychom autem,nebo přinejhorším letadlem.
Děkuji za vaše názory..

chtěla bych doplnit že na dovču bychom nejeli sami ale s rodiči od přítele a mými rodiči..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, s ročním dítětem už se to dá, ale co si budem povídat, s malým prckem se dovolená nedá nazývat dovolenou, prcek z toho ještě nemá rozum a rodiče si to taky moc neužijou.

  • no hele moje švagrové jeli poprvé s ročním prckem směr chorvathsko.. a super.. byli moc spokojený prckovi se to moc líbilo a jeli s nima taky její rodiče a často ho hlídali tak měli i čas pro sebe:-)
    přece nebudeš doma na prdeli dokud děti nevyrostou:-D

  • Ahoj.Já jsem zas opačného názoru.Já bych tak malé děcko nevzala..prostě bych si tu dovču neužila.Roční dítě je zvyklé na své ...Nevim ,ale některé co znám si chválí ale znám i takové co říkají nikdy více.Lítat okolo prcka a dovolená nic.Než se aklimatizuje atd..No prostě ne...

  • ono je neco jineho kdyz jedes jeste s nekym kdo ti prcka pohlida,tak mate cas sami na sebe,ale jinak,jinak to neni dovca,je to to same co doma,akorat o 1000km dal presne jak rika nikina...u me 100% ne.my jedem ted s pritelem sami,deti budou na prazdninach u babicky na vesnici.s malou by se to dalo,ma 4 ale maly ma 2 a pri jeho naladach a vztekani bych radsi nejela nikam.

  • Mně samotnou to k moři moc netáhne, natož s takovým prcek. Jistě má hlídání výhodu, ale myslím, že pár let počkat a pak vyrazit, ničemu neublíží. My chceme začít s výletama nejprve po ČR. Když náhodou, člověk se kdykoliv sbalí a může jet domů. U moře je taky dost horko a to pro ty mimča taky dvakrát zdravý moc nebude :-( Já bych to neriskovala.

  • Tak já bych jela v pohodě. Byli jsme se synem poprve v roce a půl na Sardinii a super. I cesta i dovolená - a užili jsme si ji bezvadně všichni. Určitě záleží na dítěti. Ale byli jsme v září, kdy už to tam bylo jako u nás v létě. Příští rok bych chtěla vyrazit i s 10ti měsíčním miminem v červnu. Ale uvidíme zase podle ní. Kamarádka taky jela jen se straším a malou nechala doma u rodičů, ale takovou dovolenou bych si zase neužila já. Prostě každá jsme jiná povaha. Jestli se na to cítíš a připadá ti, že i prcek to zvládne, tak jeďte.

  • souhlasim a pripojuji se k nikine,bratranec s manzelkou byl se 4 letym a 2 letym u more autem,a rikal ze uz nikdy vice,ze to nebyla dovolena,ale bezny den akorat s morem,vubec si neodpocinuli,v klidu ani nevypili kafe,nic,ja bych do toho nesla.

  • My taky letos zvažovali, že bychom našeho prcka (2 roky) vzali s sebou na dovolenou do Chorvatska, ale nakonec ho asi raději necháme u babičky. Myslím si, že je to tak lepší. Člověk si pak dovolenou mnohem víc užije. My už například ohledně dovolené máme všechno zařízené. Jen cestovní pojištění zbývá sjednat. Zatím to vidíme tak, že si asi sjednáme toto: https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-do-zahranici-sbaleno

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist