Dovolena v Recku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137264 16.6.2019 18:54

Ahoj holky, muzete mi, prosim doporucit nejaky recky ostrov na dovolenou na konci zari? Klidne i konkretni oblast. Jedeme se hlavne ohrat a uzit more, takze pamatky atp. nejsou podminkou. Jede nas vetsi parta, vcetne malych deti, takze hlavne dobry pristup do more ;-) Diky moc!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk16.6.2019 21:54

    Zakynthos rulezzz! Pro děti ideální. Na jihu zátoka, kde zaprvé nejsou vlny, zadruhé je to mělké, čisté a teplé a za třetí tam nejsou meduzy a to díky karetam, které je sežerou, a navíc se dají docela snadno pozorovat (velká atrakce pro děti). Takže kdybych znovu volila, volím toto.

  • Myslim, že na konci září se už moc neohřejete. Ale volila bych Krétu nebo Rhodos, tam je nejtepleji, budete ale muset pocitat s tím, že večer už bude zima a po koupání také obléct

  • Francy16.6.2019 20:40

    Byli jsem v půlce září na Corfu, Acharavi, severní oblast. Celý týden tropy, poloprázdné pláže, postupný vlez do klidného moře. Nejlepší dovolená, co jsme měli a že už pár míst máme zcestovalých :-)

  • Michalla16.6.2019 22:35

    Já bych doporučila jižní nebo východní Krétu.

  • Ja take Corfu. Za nas a nase deti jihozapadni pobrezi Agios Georgios. Nadherne plaze. Malo lidi, uzasne jidlo.

  • Ahoj, záleží, jestli máte děti. Pokud jo, tak se také přidávám ke Corfu a Agios Georgios. Jsou tam písečné pláže a hrozně dlouho je v moři mělčina, takže pro malé děti jak dělané. My jsme letos letěli poprvé se synem, kterému jsou 3 roky a celý týden si vydržel hrát v písku, takže jsme si dovolenou moc užili. Měla jsem strach, že je ještě malý, ale obavy byly naprosto zbytečné. Před dovolenou jsem nám koupila velké cestovní kufry z https://bagalio.cz/cestovni-kufry-na-koleckach , abych mu mohla s sebou vzít hodně hraček, ale ani jsme je nepotřebovali.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 501 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist