Dovolená v Bulharsku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #258237 1.3.2018 13:43

Holky kdo byl loni v Bulharsku na dovolené na kolik vás to vyšlo (jsme 2 dospělí a jedno dite/5 let. A kdy jste to kupovali ? All inclusive a leceky . Děkuji

  • 01.03.2018 14:12:18 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Byli jsme loni v srpnu, destinace Sveti Vlas, 2 dospělí + 1 dítě 4 roky a vyšlo nás to na 27 tisíc včetně pojištění. Měli jsme to ale jen se snídaní, jelikož podle mě se all inclusive v Bulharsku nevyplatí. Vše je tam levné, častěji levnější jak u nás. Takže jsme si na pláži normálně kupovali zmrzliny, kukuřice, pečivo, ovoce od plážových prodejců za pár kaček a večer chodili do restaurací, pokaždé jiné, abychom vyzkoušeli dobré místní jídlo.

  • My s manželem a prckem poletíme do Bulharska v půlce září. Objednávali jsme zájezd u CK Metal (www.ckmetal.cz). Je to menší cestovka z Brna. Přemýšleli jsme nad autem, ale to letadlo je prostě pohodlnější. :) Hotel se jmenuje Magestic Beach Resort****. Líbilo se mi, že létají z Brna, Prahy a Bratislavy a nemusíme se tak "táhnout" do Prahy, když jsme Brňáci. I tak ale poletíme z Blavy, protože na zájezdy s odletem z Blavy měli super slevu. :) Našemu malému jsou 4 roky, tak jsme se bohužel nevešli do přistýlky zdarma. Platili jsme něco kolem 32 tisíc včetně pojištění. Není to teda all inclusive, ale jen polopenze. Kupováno cca. měsíc zpátky. :) Přeju šťastný výběr, Bára. :)

  • My byli kousek od Burgasu srpnu, kupovali jsme měsíc dopredu. Vyšlo to pro 2 dospělé a 1 dite cca 50 tisíc i s ztrátou.. all inklusive, hotel 4*, letecky na 8 dni

  • Primorsko,dve deti ( jedno do 2 let) 34t za 12dni se snidan8,AI se fakt m9c nevxplati,pres den jsi na plazi a nechce se ti na hotel a vecer nejqka restauracka,hlavni jidlo mega porci poridis v prepictu uz od 70kc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 518 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist