Dovolená u moře, cestovní kancelář, co s sebou ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34578 2.5.2012 7:48

Ahoj holky, sice je to trochu dopředu ,ale chci se zeptat s jakou ck máte dobré zkušenosti, s jakou naopak špatné..chceme jet s přítelem v létě do itálie last minute, tak potřebuji vědět jaké ck se vyhnout obloukem :-D. A kde v itálii se vám líbilo a kde ne :-) . Chci si dovolenou užít a ne dojet někam kde se nám nebude líbit :-). určitě chceme jt busem :-). A co si sebou třeba na dovolenou určitě berete aby jste na to nezapoměli :-). Děkuji za každou radu, typ, názor :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za sebe mohu doporučit ostrov Ischia, tam je opravdu nádherně!!!! Je to kouzelný ostrůvek a typická italská atmosféra. Určitě stojí za návštěvu např. botanická zahrada. Specialista na tuto oblast je CK Osvěta Hořovice, když se zastavíš do nějaké cestovní agentury, určitě budou jejich zájezdy prodávat..:-) Na pevninu bych do Itálie asi už nejela, moc se mi tam nelíbilo.

  • petulinkaa132.5.2012 9:38

    Tak v Italii se mi libilo v Bibione a Lydo Adriano,na jih uplne dolu v Campomarinu myslim,jestli si to jeste dobre pamatuji :-D bych nejezdila,hnus,špína,blééééé:-( tam se mi jedine nelibilo,ale o Bibione jsme se vraceli třikrát a to samé do Lydo Adriana :-) ( ježiš,doufam,že se to tak píše :-D )

  • Simone2.5.2012 9:53

    Určitě si s sebou vezměte lékárničku (paralen, léky proti průjmu, proti zácpě, náplasti, teploměr, obinadlo, krém na popáleniny...možná jsem na něco zapomněla) :)

  • Ahoj, loni jsem byla na Ischii ostrov u Neapole s Petra tour - letecky do Neapole a pak trajektem na ostrov, bylo to žůžo. Pokud můžu doporučit - nejezdit v době italských prázdnin. Hned bych jela zase.

  • My jezdíme s Exim tourem, ale jak mají Itl nevím, do Itl jezdím za kamarády ze školy a protože pak děláme okruh celou Itálií, jezdíme autem. Za mě je nádhera Capri.....pokud tedy moře, rozhodně bych nejela k moři někam na sever...

  • Ahojky, podud Vám nevadí delší cesta, tak doporučuji Vieste na poloostrově Gargano (bylo tam natáčeno hodně filmů, z českých Bestiář), je t užasné místo se skálami v moři - to je krásný romantický výlet :-) Jezdí tam CK victoria a galatea - z obouma mám dobré zkušenosti z více dovolených. A ještě kousek níže je krásné historické město Galipoli - mžná znáš z hodin dějepisu :-) město i prostředí působí exoticky. Obě výše uvedené CK tam jezdí. Tak vybírejte, Itálie je krásná celá :-)

  • Tak mi jezdíme hlavně s CK FISHER, nikdy nás nezklamala a to už jsme s ní jeli hodněkrát i dost daleko, kde jsme potřebovali občas opravdu pomoc delegátky a ta byla vždy po ruce a milá.
    Jinak v Itálii jsme byli v Caorle (nádherné historické městečko, byli jsme tam s manželem a známými, tam jsme ale jeli autem, je to na kraji Itálie a ubytování si sehnali také sami). A pak jsme byli na Sicílii ale přesně kde to neřeknu, protože se mi to vykouřilo z hlavy, leda že by si vzpomněl manžel až přijde. No a tam bylo nádherně :) Ale jestli chcete autobusem, tak já za sebe doporučuji Caorle. Je to i kousek od Benátek, tam jsme jeli lodí a bylo to super :) Ale trochu přelidněný pláže, asi jako Bibione, to já moc ráda nemám :( Ale to je asi Itálie no :)
    Co sebou? :) Hlavně nezapomente dost peněz, nikdy nevíš co se může stát.
    A na ty zájezdy autobusem si známí chválí obyč Comett, ale ten asi nebude v každém městě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist