Dovolená s miminkem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23163 23.2.2012 12:30

Ahoj holky, nebo spíše asi maminky, plánujeme letní dovolenou, máme skoro 4měsíční dceru, v črvenci a srpnu bude mít 8-9 měsíců, chtěli bychom jet na dovolenou. Moře jsme zamítli rovnou, s tak malým tvorečkem je to hodně náročné, jak pro nás, tak pro ni, chtěli bychom někde tady v Čechách, nemáte tip na nějakou dovolenou s miminkem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme byli s malým na Lipně, když mu bylo 10 měsíců. Pronajali jsme si tam chatu a bylo to moc fajn. Je to krásné místo pro super výlety. Dá se chodit po stezce podél Lipna, kde není problém tlačit kočárek :o)

  • ahoj, naše malá bude mít v červenci 18 měsíců a taky jsme moře zatím zamítli, jedeme na jížní moravu do jednoho hotelu a máme v plánu i výlety po okolí. my jsme si rezervovali hotel, protože manžel nechtěl vařit, říkal, že chce polopenzi, abych si odpočinula od vaření a máme to přes cestovku atis.

  • Ahojky, my jsme byli se synem - v tu dobu 12m v Itálii a pohoda. Cesta byla sice trochu náročnější, ale jinak úplná paráda!!! A to podotýkám, že nás jelo celkem 10 a zvolili jsme ještě ubytko v kempu pod stanem :-D.. - a malej si to náramně užíval... ;-)

  • Čekáme miminko na květen a v září máme v plánu na 3týdny Norsko. Teda pokud bude vše v naprostém pořádku. Takže s 8měsíčním bych jela klidně i k moři. :-)

  • my jedem do jeseníků, do ramzové, mame tam objednanej apartman, varit si budem sami nebo budem jist po hospodach, malymu bude skoro rok, tak ten tyden asi prezije na kupovanych vyživách. malýmu je ted osm měsíců a je štastnej když jezdíme po výletech, takže si myslím že si to užijete. a ještě se mi líbí na šumavě, ale vyzkoušeno s malým mimčem to nemám.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist