Dovolená s dvouročním dítětem v ČR

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33450 25.2.2016 21:01

Ahojte ženy, Chtěla bych se zeptat, zda máte nějaké ověřené místo na dovolenou s dětmi.? Přemýšlela jsem o Lipnu nebo o Máchově jezeře. Ale budu ráda za každý tip. Děkuji

Ženy, děkuji. Nakonec sem vybrala Ubytování U Vongrejů - ubytování v apartmánech v Lipnu nad Vltavou. Požadovala sem vlastni kuchyn a sociálku s loznici. I hřiště mají vlastní,

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk25.2.2016 21:16

    Lipno asi super, z mácháče bych měla obavu, že hlavně v létě se tam schází pařit omladina. My byli loni s ročňákem v sezimáku a pohoda. Takže letos zkusime jižní Čechy znovu.

  • donalabuznice29.4.2020 21:53

    Taky chceme letos s naším alým na dovolenou, ale korona nám trošku zhatila plány, takže ji ztrávíme někde v tuzemsku a ne u moře. Využijeme to proto k tomu, aby jsme trávili co nejvíce času v přírodě. Už jsme si z https://armik.cz/ objednali spacáky a stan a plánujeme, že pár dnů strávíme v nějakém kempu blízko vody.

  • Jet se dá skoro kamkoliv. Všude se najde program i pro tak malé dítě. My vybíráme dovolenou podle okolí a ještě se nám nestalo, že by měl syn problém. je teda fakt, že on je hodně zvyklý chodit na procházky a lézt po lese. Od jeho roka jezdíme na dovolenou pod stan, který jsme si objednali z https://www.naturehikecz.cz/ a jsem ráda, že z něj roste chlap, který není žádná citlivka, ale pořádný zálesák :-) .

  • lulatko25.2.2016 21:42

    Za mě Jizerky, vracíme se tam s děckama každý rok (jezdíme tam od 3 let starší dcery, mladší bylo v tu dobu 7 měsíců a naprostá pohoda). Nenáročné túry, schůdné snadno i s kočárkem (po běžkařských trasách, takže fakt pro kočár perfektní), krásná příroda. Perfektní i na cyklistiku, pokud jste zvyklí. Nedaleko Liberec se ZOO, botanickou, případně Babylonem jako takovým pro případ horšího počasí. Stejně tak továrna Detoa na dřevěné hračky s Krtečkem v čele v Jiřetíně pod Bukovou. Jako ubyt vřele doporučuji Penzion UKO v Bedřichově - do detailů přizpůsoben rodinám s dětmi (velké hřiště s dřevěnými prvky, velkou trampolínou, krytý bazén, vířivka i brouzdaliště pro děti, minigolf a dětská bowling dráha, dětský koutek v restauraci...). Často ale bývá obsazen již dlouhou dobu dopředu. Nicméně určitě se najdou i jiná hezká a zejména pro děti vhodná ubytování přímo v Bedřichově nebo na jiných lokalitách Jizerských hor.

  • My byli loni na Mácháči v kempu Borný, levný kemp na každým rohu sociálky a hlavně pro děti super koupání, kdy je idaleko od břehu vody po pas, takže žádná hlava na hlavě. Ale my jsme stanový, holky jsme brali pod stan od půl roku, takže pro nas to bylo ideální.

  • terryk26.2.2016 17:51

    Dobrá volba, dej pak vědět, jak jste byli spokojeni. My právě taky chtěli vlastní kuchyni a WC, sprchu, abysme s malým měli komfort a mohli vařit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist