Dovolená s dětmi v Čechách

Otázku položila: Jitinka 20.6.2018 10:03

Ahoj, poradili byste mi nějaké typy, kde je ubytování uzpůsobené pro rodiny s dětmi a nějaké výlety v okolí atraktivní pro děti ?(Máme dvouletého chlapečka a 3 měsíční holcicku)

  • 20.06.2018 14:48:57 - yamd změnila kategorie otázky
  • 20.06.2018 14:48:57 - yamd změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hotel Vista,Dolni Morava. Je to tam nadherne. Vracime se pravidelne

  • Minulý víkend jsem zrovna byla s mládětem v Doksech v Poslově mlýně. Doporučuju - jak Doksy, tak ten P. mlýn :-) Výletovat se dá na Bezděz, k Mácháči, po městě, kde je ZOOkoutek ,památník K.H.Máchy, muzeum Čtyřlístku apod.

  • bud ta Vista, jak uz nekdo psal, a nebo hotel Panorama Blansko..byli jsme loni s 3m a ´4letym, a letos jedem znovu

  • Me se hodne libilo na Lipne. Byli jsme ubytovani v soukromi. Krasna zahrada s hristem, trampolinou a piskovistem pro deti. Bazen i hopsarium pro deti. Lanovkou do korun stromu. Krasne cyklostezky. Vylet lodi po Lipne

  • buccaneerka220.6.2018 12:26

    Davidův Mlýn nebo Hotel Sepetná.

  • My jezdime do wellness hotel Bouda Máma, v peci pod snezkou.

  • lulatko20.6.2018 20:40

    Penzion UKO, Bedřichov, Jizerky. Pro rodiny s dětmi bezva ubytování, myslí tam na děti od nočníku přes vaničky a stupátka až po bowlingovou dráhu pro děti. V areálu krásné dřevěné hřiště, pískoviště, velká trampolína zapuštěná do země, venkovní i krytý bazén, minigolf, již zmíněný bowling. V restauraci (dobře vaří domácí kuchyni) dokonce dva dětské koutky (dětské jídelní židle jsou samozřejmostí). Jizerky jinak disponují množstvím tras pro vozíčkáře, takže pro rodiče s kočárky ideál. Poprvé jsme tam byli před 5 lety s dětmi 3 roky a 8 měsíců, moc jsme si to užili a i s kočárkem našlapali kilometry.

  • Dolní Morava je skvělá. Byli jsme tam letos, protože jsem taky slyšela od všech samou chválu a užili jsme si to tam my i děti. Jediné, z čeho jsem měla obavy, tak z cesty, protože je to od nás přes 3 hodiny a děti vydrží v autě sotva 10 minut a už se ptají, kdy tam budeme :-D . Před cestou ale manžel objednal monitory do opěrky u sedačky tady https://www.2din.cz/ , takže jsme jim pustili pohádky a byl klid :-) . Na dovolenou jsme dojeli, užili si ji a vrátili se v pořádku domů :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist