Dovolená na Slovensku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23023 18.6.2012 9:41

Holky, nemáte některá tip kam na dovolenou na Slovensku? Popř. nějak penzion či hotel, se kterým jsem byly spokojené. A máte některá zkušenost se Sllnečnými jezery? Máme dvě malé děti ( 4 roky a 11 měsíců ), tak ať je to vhodné i pro ně.........díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My už asi 7 let jezdíme na slovensko na Podhájskou do hotelu MAX . Můžeš si zadat na netu (děti nemáme) ale myslím si, že se vyřádí i tam :-)
    Termální lázně Podhájská

  • Jednou jsem projížděl akolem Slnecných jezer a vůbec totam nebylo hezké, to okolí, prostě nic, ale Podhájsá nabo Velký Meder jsou fajn lázně. Nicméně já osoběn bych asi jela do nějakého většího hotelu v Tatrách, třeba kolem Tatranskej Lomnice. Je tam kolejová bobová dráha a více aktivit v okolí a nakonec ty termály taky (třeba Bešeňová).

  • esternovakova197021.8.2022 22:49

    Já si myslím, že hezká místa na dovolenou jsou určitě i tady v České republice, případně u našich sousedů. My jsme letos po několika letech navštívili termální lázně Slovensko https://www.daen.cz/ , konkrétně Bešeňovou, a byl to super zážitek pro nás i děti, spousta atrakcí a vyžití, ubytování i možnosti stravování nepřeberné. Byli jsme velmi mile překvapeni i ochotou personálu a celkovou organizací.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist