Dovolená

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35677 29.5.2012 21:47

Ahojky holky, nevíte někdo nějakou super dovolenou? Hlavně aby byla levná. Chtěli by jsme to z manželem na týden, jen pro dvě osoby. rozpočet max 10 tis. se vším všudy (doprava, jídlo, ubytování). Chtěli by jsme k moři, ale na to máme asi málo, pokud některá nevíte, kde levně a hlavně se spolehlivě.

Přijímám i návrhy na ČR :-)

Předem všem děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechci dělat reklamy, ale nevím jak jinak to sdělit ;). Vloni jsem byla na týden v Turecku letecky na last-minute od Orextravelu a do 10 tis jsem se vešla. Mrkni na jejich stránky, maj tam docela dost dobrý nabídky ;) A jinak v Čechách- já mám ráda ježdění na vodu;)

  • my loni jeli do Řecka... byl to tedy last minute a moravská cestovka KM Travel... přestože jsme jeli na místo odjezdu skoro přes celou republiku, 10denní dovolená (i s cestou busem), ubytováním, bez stravy - ale i s kapesným mě vyšlo 6000/osoba - ale to jsem si tam kupovala jídlo (ale moc suvenýrů jsem si nevezla)

    Last minute je většinou velmi dobrá nabídka.

    Pokud chcete bez cestovky, tak počítej cestu (na netu bývají zvýhodněné ceny za letenky i lístky na vlak), benzín a poplatky za silnice, a musíte si sehnat ubytování (stan/hotel/penzion - ceny se velmi různí), a pojištění a nějak si zajistit stravu - hlavně nezapomeň mít peníze tam a finanční rezervu, kdyby se cokoli stalo. nemusíte to tam rozfofrovat, ale je lepší mít zálohu.

    no a po ČR - zkus využít nějaký slevový portál, ale bacha! ověřit si i ten portál i toho, kdo nabízí tu slevu (většinou jsou to hotely, penziony) zeptej se na reference. Nabídek je spousta.

  • Pokud se nebojíte - Egypt je teď docela levný...

  • Já s last-minutama zkušenosti nemám. Každý rok jezdíme do Chorvatska s celou rodinou a už to máme předem domluvené.
    Ale letos ještě jedem s přítelem na myslím si, že hezkou dovolenou v ČR. Jedeme do Úštěku. Je to v Ústeckém kraji. Malé hezké městečko, kousek od něj je rybník s uměle vytvořenou písečnou pláží. Kolem určitě ubytování seženete. Máme teda chatku přes známou, takže nás na týden vyjde se vším všudy na 4000,- ale když koukneš na net, tak seženeeš určitě něco podobného:)

  • Kamilka3324.3.2023 20:53

    Podle mě, pokud si chcete užít hezkou dovolenou za málo peněz, tak si naplánujte trampskou jízdu po českých kempech. Já jezdím s přáteli na takové dovolené již pět let a stále jsme nenavštívili všechna krásná místa v České republice. Na letošní dovolenou jsem si koupila na internetových stránkách https://www.naturehikecz.cz/ nový stan, jelikož do toho starého mi již zatékalo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist