Dovolená

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40207 18.4.2011 17:53

Dobrý den, v létě budu s přítelem 1 rok. Tak strašně moc bych s ním chtěla na dovolenou ( né-li k moři) jenže... Přítele moře neláká a já nevím jak ho mám zpracovat, přemluvit na dovolenou aspoň v čechách. Vždy když o tom začnu mluvit tak řekne že se na něčem v létě můžem domluvit. Ale já si myslím že už je čas uvažovat KAM a KDY. Přítel u moře nikdy nebyl a neláká ho a mě zase naopak! I kdyby jsem tam jeli na 6dní... Nebo aspoň někam do čech.... Nevím zda ho dokážu zpracovat. Poradíte mi porsíím-vás? :-(

Vy jste mě asi špatně pochopili. Rozhodně by to celý nefinancoval on, rozhodně by jsme nejeli jen za jeho peníze. On chodí do práce, vydělává si. Já poslední rok studuju-chodím na brigády.... Tady se jednalo jen o radu, jak přítelovi naznačit nebo aby jste mi pomohli nějakými slůvky jemně přítele k tomu dokopat když neni vejletnickej typ. Ale... děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud s tebou nikam jet nechce, tak k tomu má asi svoje důvody. A pokud ty s ním chceš jet k moři za jeho peníze tak se ani nedivim. Pokud s tebou nechce nic plánovat takhle dva měsíce dopředu, tak s tebou do budoucna moc nepočítá dle mého názoru, ale možná je to jenom můj špatnej dojem.

  • No, já u moře nebyla, přítel ano a nějak moc mě to tam neláká. Jako podívala bych se, ale říkám si, že dokud neznám naši republiku, proč se tahat do ciziny. Volila bych místo, které by ho zaujalo - dle toho, co tam nabízí a podobně. Takže jistě znáš jeho záliby a podobně, zkus začít u toho a najít třeba hotel, který by mu to dopřál, nebo chatku a plno věcí v přírodě, ...

  • Jóó, taky bych jela na dovolenou, jsme spolu 3 roky, ale oba jsme studenti a nejsou penízky. Třeba je na tom podobně, proto nechce :) ale nevím, v jaké jste situaci, takže těžko říct. Jen říkám, že je to možnost :) jak ho přemluvit, to Ti asi neporadím, znáš ho nejlíp :)

  • my jedeme na 4 noci na Palavu na Pasohlavky do chatky,penizky nam to letos neumoznily jet k mori,i kdyz bychom chteli a pro 4clennou rodinku zrovna dovolena u more neni nejlevnejsi,vyjde nas to cca 900,-/chatka/noc.
    http://www.pasohlavky.cz/

  • oni chlapi maji porad na vsechno totiz cas,my mame dovcu zamluvenou uz 2 mesice,ptz v lete uz toho moc nezarezervujes bo je skoro vsecko obsazeno.a neni pak uz moc z ceho vybirat.a take se priklanim k nazoru anonymni uzivatelky nademnou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist