Dotaz ohledne Facebooku-Marketplace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408467 20.6.2019 20:32

Prosim poradte. Prodavam dost veci po diteti-obleceni, kocarek, boty, nepouzitou odsavacku MM a pod.. jenze! Zkousela jsem sbazar, ruzne bazarove stranky, ale tam nic. Pry je dobry Marketplace na Facebooku. Ale nevite nekdo, kdo uvidi me prodavane zbozi? Nechci tim zahltit me pratele a nejak nevim, proc by meli vedet co a za kolik prodavam. Ale spis me trapi: byvaleho, vsechny jeho kamarady, rodinu a jeho novou pritelkyni mam v blokaci, aby me nemohl dale stalkovat.
Nechci, aby videl, co prodavam, protoze by po me chtel "vratit" penize. Navic ma uz ted problem s posilanim vyzivneho na syna. Kdykoli si vice vydelam v praci, mel reci, ze mi nic neposle protoze penez mam dost :(
Takze mi jde o to, uvidi me prodavane zbozi na Marketplace nekdo koho mam zablokovaneho, abysme na Facebooku vubec nepotkali?
Diky moc! Na Fb jsem to nikde nenasla.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Založte si noví profil , nedávejte si tam žádné fotky, přátele ani nic podle čeho by vás mohli poznat a dejte na marketplace.

  • Francy21.6.2019 7:01

    Stačí najít prodejní skupinu v okolí bydliště nebo i jen prodejní skupinu po celé ČR a je vyřešeno. Známé takhle prodávají kde, co. Z účtu vytvořeného pár hodin si hodně maminek rozmyslí, jestli něco kupovat, jestli to není fake.

  • Ahoj, já prodávám přes aplikaci vinted. Na Marketplace jsem prodala dvě věci. Docela rychle, ale podobně jako ty... nepotřebuju, aby všichni přátelé věděli, co a za kolik. Houby jim je po tom. I když blokovaní by si myslim nemuseli vidět. Vinted mi vyhovuje.

  • Tak se domluv s nejakou blizkou osobou, zablokuj ji a zkus tam dat na inzerat nejakou blbost. Osoba pak uvidi nebo neuvidi a budes vedet.
    Nebo se podivej do nejakych pravidel a informaci FB.
    anebo posledni moznost - jeste zkus slevit na bazosi a sbazaru z ceny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist