Dotaz

Otázku položila: Anonymní uživatelka #28307 7.10.2011 20:51

Ahojky, chtěla bych nějak poradit, můj kluk docela často chce abych mu "kouřila" , mě se vždycky nechce, "nechutná" mi to, jak to mám udělat aby se mi to neznechucovalo? Někdo nějaké zkušenosti prosím?..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Poradím ti jedno....nedělej něco,co se ti nelíbí jen pro jeho uspokojení!!!! Tebe to bude otravovat a on si to neužije. Možná bys si s ním o tom měla promluvit...

  • full.avl7.10.2011 21:31

    Klidně mi nasekejte pak mínusu kolik chcete, ale Já to řeknu asi takto. Pokud Tě přítel k tomu nutí nebo to po Tobě vyžaduje i když tobě to nechutná a nedělá ti to zrovna nejlíp, tak je to sprominutím vůl ! :-)

    na toto vychytávka není, jsou ženy které to prostě nerady dělají a nikdy se to nezlepší, tvůj přítel to bude muset pochopit, je více páru, kde se orál neprovádí a nikdo si z toho na prdel nesedne :-))

  • Souhlasím se všema holkama, prostě se nutit nenech. ;) Ale jen tak pro doplnění: lepší je, když "ho" má umytého. Vím, asi to bude někomu připadat zvláštní, nevím, jak to máte vy, ale spoustě chlapům to nepřijde, nedojde jim, že je to mnohem lepší, když si předtím dají sprchu. :)) A nebo zkusit nějakej gel s vůní/příchutí, to by to taky mohlo trochu přebít. Ale jestli je to vnímáš celkově nehezky, tak to prostě nedělej vůbec, je to určitě lepší. ;)

  • Verousek897.10.2011 20:56

    Nesnaž se hledat, jak si to neznechucovat. Nedělej věci, které dělat nechceš. Ty budeš znechucená a tvůj přítel také, protože uvidí, že to děláš jen z donucení.

  • No,samozřejmě,že pokud se ti to hnusí tak bych být tebou s tím rychle přestala.Pokud se ti to ale přímo nehnusí,chceš mu udělat dobře možná je chyba v technice.
    Moje doporučení je,abys zapomněla v tu chvilku,že tam přítel je a je tam jen jeho penis.S tím si jen tak hraj,ať tě přítel nechá a nenutí tě se dávit.Prostě se mazli s jeho penisem a rozhodně to nedělej tak,abys s tím měla problém.Je tu potom možnost,že se ti to i zalíbí a možná i vzruší.Zkus i pomalejší tempo a podle reakcí chlapce poznáš,kdy máš zrychlit.

  • Jak už tu holky psaly, nikdy se do ničeho v sexu nenechej nutit. Pokud ti prostě orální sex nevyhovuje, nedělej to...Mně se orální sex vždycky hnusil a říkala jsem si, jak to může někdo dělat....pak jsem poznala přítele a strašně mě začlo bavit mazlit se s jeho penisem. Samozřejmě, že je lepší, když je přítel vykoupaný, on sám už to ví...
    Teď jsem těhotná a smrdí mi i lednička, takže přítel musel utřít nos s tím, že se na to prostě necítím...Každopádně pár dní zpátky se nabídl, že mi ve sprše umyje záda, pak jsem umyla záda zase já přítelovi, došlo i na vymydlení jeho chlouby a za sebe i za něj můžu říct, že orální sex ve sprše s tekoucí vodou byl náš nejúžasnější orální zážitek...takže to můžete zkusit takhle ;-) každopádně přítel by měl vždycky respektovat tvá přání!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist