Dotaz

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52190 4.10.2011 12:52

Holky prosím Vás nevíte co by to mohlo být ??? Pořád mě tam dole svědí, přes den nemám žádný výtoky, a večer když se jdu koupat do vany, tak ze mě jdou ěnjaké bílé lepkavé kusy.... nevíte co by to mohlo být ???:( přijde mi jako bych jí měla odřenou od styku, ale ty další věci nevím :(


Děkuji

není to lepkavé spíše, je to jako když ze mě jde nějaký výtok, ale je to husté a na kusy....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi tě nepotěším, ale pokud tě svědí a jde z ten lepkavý kus, tak máš nejspíš Vaginální mikózu, což je nepříjemné. Měla jsem ji taky.
    Nejlepší by bylo zajít na gynekologii a nechat se vyšetřit. Pokud jsi mladá a stydíš se, řekni to mamce, ta už bude vědět. Než tě gynekolog obědná je dobré si v lékárně koupit Canesten. A nebo, než si ho koupíš známá metoda bílí jogurt. Řekni to radši včas, ať to není ještě horší.
    A nebolí tě to při PS? Jestli ani je 100% mikóza, ale může to mít více příčit. Špatně utřená vagína, po močení, uplé džíny, po kterých se paríš a vzniká tak prostor pro kvasinky, nebo se ti modl sprchový gel dostat do vaginy. Je toho hodně, ale rozhodně zajdi za mamkou, nebo se objednej ke gynekologovi a pro zatím si kup Canesten..:-)

  • Já to měla taky, naštěstí to moc nesvědilo, ale koupila jsem si gynopevaryl 150 - nějaký vaginální globule a po 3 dnech byla mikóza pryč...musím zaklepat - zatím se nevrátila. Říká se, že se může udělat z poranění při styku - pokud nejsi dostatečně vlhká, zkuste používat gel (když se snažíte o mimi, tak třeba ten na podporu otěhotnění)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist