Dospívání sporty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426521 13.12.2021 20:02

Ahoj, do 14 jsem dělala atletiku, teď je mi 17 a ráda bych něco začala dělat, vlastně celou tu dobu jsem chtěla. V okolí ale žádný sport (bydlím v 30 000 městě), kde bych mohla začít tak stará asi není.. maximálně fotbal, kam ale nechci chodit, protože se mi nechci trávit celé víkendy na závodech. Představovala bych si tak volejbal 2x týdne, jen tak. Je to bláhová představa? Máte to někdo taky tak? Nenašly jste něco třeba až na vysoké?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik14.12.2021 8:32

    Tak si na facebooku udělej skupinu, že hledáš holky z tvého města na nějaký sport, Třeba tam najdeš holky, které budou chtít také rekreačně dělat nějaký sport. Ať už volejbal, basketbal, hokejbal, nebo jiné. V zimě se dá určitě najmout nějaká tělocvična a v létě nějaké hřiště dle sportu.

  • No, je to těžké, mám dceru 15 a ta teď taky nic sportovního nedělá, s atletikou skončila loni (lockdown), ale už před tím přestávala dávat tlak na výkon, prostě tohle v sobě nemá. Jediné nevýkonostní je tu snad jóga, žijeme ještě v meším městě. No uvidíme, když si vzpomenu na sebe, já byla úplný sportovní antitalent a taky jsem tedy nic nedělala, ale ke sportu jsem se dostala, na střední to bylo tedy jen o tom, že jsem začala chodit pěšky do školy, když ji í jezdili MHD, ale hlavně po střední, kdy mi sport psychicky hodně pomohl, chodila jsem pravidelně posilovat a později jsem začala běhat.

  • MagdaRadilka821.2.2023 21:28

    Když ne fotbal, tak co hokej? Já jsem ho milovala, jako malá jsem jezdila s tátou skoro každý týden na zápas a teď jsem ho začala i hrát. Přestěhovala jsem se do většího města, kde je i ženský tým, tak jsem se tam hned přihlásila a jsem spokojená. Sice mi to ještě úplně nejde, ale žádná tady nejsme nějaká profi hokejistka :-) . Je teda pravda, že hokejová výstroj z https://www.bauerhockey.cz/hrac něco stojí, ale za splnění snu jsem byla ochotná dát cokoliv.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 603 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist