Doporučte autosedačku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388982 12.9.2018 21:37

Maminky doporučte mi prosím nějakou dobrou autosedačku od 9kg. Nejlépe poměr cena-výkon. Aby měla isofix, polohování. Děkuji 😊

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • chmelinda12.9.2018 22:28

    Za mě doporučuji Cybex Pallas 2 fix a naprostá spokojenost, nevím jestli se ještě prodává, ale určitě bude mít novějšího nástupce. Je vážně skvělá. Snadno se polohuje, má isofix a je z kategorie 9-36, takže už máme vystaráno a další sedačku nebudeme kupovat, ideálně roste s dítětem, lze nastavit až do výšky cca 150 cm. Akorát u starších aut může být problém s délkou pásu (do 18 kg se poutá přes pultík), syn je v ní spokojený, na pultu si mohl v klidu hrát, teď už mít pultík nemůže a chybí mu:-)

  • my měli romer Trifix a naprostá spokojenost.
    já ty vícevelikostní sedačky moc nemusím, tak kupuju postupně. navíc u nás by bývala pultíkovka neprošla.

  • Zanthia113.9.2018 6:24

    My jsme kupovali nedávno a manžel je extrémně starostlivý a zodpovědný, zároveň ale šetří, týdny to zkoumal a vybíral a nakonec jsme vybrali Britax romer advansafix III. Zatím spokojenost, chybí nám akorát český návod (je ke stažení, ale blbě se tiskne).

  • Taky teĎ hledám nějakou novou sedačku, čekáme v pořádní už třetí dítě, takže bude více než potřeba. Dokonce uvažujeme, že přes https://www.truck1-cz.com/jina-technika/osobni-auta koupíme i nějaké ojeté sedmi-místné MPV. Přecejen se to v budoucnu bude hodit, až budeme děti vozit do školy a podobně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist