Doporučily by jste mi nějakou značku kočárku za dobrou cenu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #84092 30.1.2013 20:24

Ahoj, holky,

chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s nákupem kočárku pro mimčo. Doporučila byste mi některá nějakou dobrou značku? Ne nějak extra drahou, ale zase nechci kočárek, kterej se po roce rozbije. Taky nechci malej kočár, ze kterýho dítě hned vyroste...

Těším se na vaše názory a rady, díky moc ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těžko říct co je dobrá ceny...my teď koupily Dorjan Danny Sport..jsou na něj moc hezký recenze,tak jsem zvědavá,jak se mi s ním bude maličká vozit :)

  • Asi každému vyhovuje něco jiného. My máme Dorjan a nemůžu si ho vynachválit. V terénu projel kde co (cesty,necesty) a úplně v pohodě. Vybíraly jsme hlavně aby byl dost prostorný. Malýmu je devět měsíců a stále může mít hluboký kočár aniž by se tam krčil, což jak jsem slyšela od ostatních maminek, které mají jiné kočárky:-) je docela úspěch. Tak uvidíme co sporťák. Přeji šťastnou ruku při výběru.

  • To bude co člověk to názor. Někdo má rád houpáky, někdo trojkolky, někdo otočná kolečka. Já mám Inglesinu magnum, kamarádka ji má po dvou dětech a je pořád v pohodě. My ji máme po jednom dítěti a v pohodě, do sněhu úplněsuper a krásně houpe. Ale hodně maminek upřednostňuje otočná kolečka, hodně jezdí X-landery, ale ty ted docela podražili, jinak jsem četla dobré zkušenosti na atlancit espiro, ale osobní zkušenost nemám. My máme jen velký kočár a golfky, golfky máme chicco a už bych nikdy chicco kočárek nekoupila, šla bych opět do Inglesiny.

  • mám Firkon Verano Long a zatím jezdíme teda jen s hlubokým, ale projedeme všude (i závěje) a malej se do něj vejde taky v pohodě :-) Firkon dělá se stejnou korbou i klasickou čtyřkolku.

  • Majik31.1.2013 10:42

    Ahoj Ja jsem si poridila Takko Warior plast primo od teto pani jezdi k ni lide z cele republiky na objednani a mam tak spousta kocarku na vyber, tady jsou jeji stranky: http://www.kocarky-levne.cz/mipesa-vse-pro-vase-dite/
    Hlavne jsem si vybirala podle velikosti korby ktere mi prijde ze ma jedny z nejvetsich co jsou na trhu :-)

  • Petranka31.1.2013 13:14

    ahoj, my máme espiro enzo evo trojkombinace - otočná kolečka vpředu a jsme nadmíru spokojení, hluboký malá měla ještě v 9 měsících (než si sedla tak ji to trvalo a to je dost velká na délku od narození a v zimě i s fusakem ok) teď jezdí ve sporťáku a má 14 měsíců a super velikostně i do šířky se cítí pohodlně i s fusakem. kukni na web : http://www.i-kocarky.cz/detail.php je v různých barvách a my k němu koupili si sedaču vajíčko s adaptéry a spokojenost.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist