Doporučení

Otázku položila: Martasek89 12.7.2011 11:13

Vybírám mezi šátkem a babyvakem. S čím máte lepší zkušenost ? Co byste mi doporučily ? Děkuji moc :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám obojí, šátek je fajn, když na něj začneš dítko učit hned od narození, pak je to malinko boj..proto jsme koupili vak a v tom už je malému krásně. Nikdy ale není déle jak půl hodinky, pak se mi začíná mrskat a navíc v něm neumí spát..většinou jedem kočárem, nahodíme vak, nosíme a koukáme kolem a pak zase jedem s kočárem dál.V šátku mi nevydržel nikdy ani pár minut, hned křičel, neviděl odtuh, měl ručičky moc u sebe, což mu vadilo..a hlavně mu v něm bylo asi i teplo, zkoušeli jsme až v červnu a to už byly venku celkem vedra a malý měl 2 měsíce.

  • sigiska12.7.2011 20:18

    Já jsem spokojená se šátkem. Začala jsem v 6 týdnech kolébkou v kříži. Malá si pěkně u mě lebedila, vytuhla i na hodinku. Ve 3 měsících jsem jí začala dávat také do kříže, ale na svislo. Ze začátku to byl boj, ale nedám na něj dopustit. Malé je teďky 8 měsíců a stále šátkujeme. Otáčím jí i směrem ven a tento víkend chci zkusit úvaz a záda :-)

  • Ja mam satek a i kdyz nevazeme casto (mala ma pres ctyri mesice a my ji nosili zatim asi tak 7x) tak je v nem spokojena :)

  • my mame šatek...mrkni na video:

    řešili jsme taky že přítel je o hodně vyšší než ja, tak jsme koupili tady tento šatek a je super. je to bavlna, takže to asi nebude na dlouho..maleho do toho davame od narozeni, poprve v tom byl když mu byli čtyri dny...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist