Doplňky pro domácí mazlíčky

Otázku položila: Tamous 17.4.2019 17:47

Ahoj, ráda bych se informovala, kde nakupujete veškeré doplňky stravy a různé vitamíny pro zvířata ? Jsou na to osvědčené eshopy, kde budu mít opravdu jistotu, že zvíře dostane co má ?

  • 17.04.2019 18:29:47 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lenouch2317.4.2019 20:13

    Bavila jsem se o tom s veterinářem a ten se mi zmínil o happytails odkud objednávám jak krmivo tak kloubní výživu a sezónní věci jako přípravky proti klíšťatům atd

  • Já nakupuji na zoohitu. Jedná se o eshop, najdu tam vždy všechno co potřebuji od kvalitního krmiva, přes doplňky, hračky, steliva. Mrkni na stránky, mají tam toho opravdu hodě za dobré ceny. Dále třeba také Superzoo, nebo Petcentrum - to chodím i do kamenných prodejen.

  • Bublinka2018.4.2019 8:40

    Určitě.nezalezi na tom, kde věci nakoupis. Ale na složení, chce to číst a vědět, co chceš
    Pokud máš živnostnak je nejlepší nakupovat na Henry schleinovi. Je to obchod pro veterináře. Ale.opet. musíš vědět, co chceš a co to má a nemá obsahovat.
    Například chci granule ale.nekoukam na cenu nýbrž na to aby byli bez chemické konzervace a.bez obilovin



    Pokud se.jedna o přípravky na.klouby , atp tak to samé 😉
    Záleží co máš za zvíře a co potřebuješ. Kdyby jsi chtěla.neco konkrétního, klidně písní sz

  • Myslím, že o tomhle je nejlepší se poradit přímo s veterinářem, aby se ještě nenapáchala víc škody než užitku. My jsme si teď s naší Mirinou užili svoje, měla nějaké zdravotní problémy a než jsme vůbec zjistili, co jí je, tak prošla asi třemi různými vyšetřeními, což se ještě i s léčbou dost prodražilo. Dokonce jsme si museli vzít půjčku, abysme to všechno utáhli, konkrétně odtud: https://www.hyperfinance.cz/pujcky/prvni-pujcka-zdarma/ .. no, ale naštěstí se z toho vyhrabala a je zase zdravá jak rybička.

  • Ahoj, my máme zakrslého králíka a nakupuji pro něj všechno přes internet. Mám oblíbenou značku krmiva, tak si pokaždé najdu, jestli není někde ve slevě, a kde vychází nejlépe, tak tam ho objednám :-) . Nově jsem mu také zkusila objednat peletovou podestýlku z https://www.pelety-premium.cz/podestylkove-pelety/ , která je mnohem lepší než piliny. Ty dělaly hrozný nepořádek. Peletová podestýlka ani tolik nesmrdí, tak jsem spokojená :-) .

  • Já jak kdy. Občas něco kupuji ve zverimexu. Třeba granule se tam občas dají sehnat za dobrou cenu, tak proč toho nevyužít. Jinak ale taky objednávám přes internet. Třeba konzervy pro psa beru hlavně tady odtud - https://www.caskrmeni.cz/eshop/psi/konzervy/ Mám s těmi konzervami od nich dobré zkušenosti. Hlavně ve všem, co jsem odtud objednala bylo opravdové maso a ne jak u těch konzerv ze supermarketu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 481 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist