Donsky sfinx

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 12.5.2011 22:25

Ahoj holky, s partnerem jsme uvažovali o koupi kočky sfinx. Nevíte její cenu a pokud máte nějaké zkušenosti s ní tak podělíte se o ně? Vím že je o ní dost pečovat a je povahově ideální k malým dětem a vůbec celkově úžasná :) Děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl12.5.2011 23:07

    sphynx kočky jsou hnusné :D ale tak každému se líbí něco jiného. Kamarádka je má, a já vždy mám z tohoto druhu koček záchvaty smíchu... :) cena za bezpapíráka je 10.000 - 15tisíc cena za kočku/kocoura je 30.000 a také záleží jestli to chceš jen jako mazlíka nebo i na chov. Pokud jako mazlíka tak bude za těch 30tis z tím že v 8 měsících musíš dát kočku/kocoura vykastrovat jinak porušíš kupní smlouvu. POkud bys někdy v budoucnu chtěla kotě od bezchlupáče :D tak si připrav klidně i 50táců. Ale určitě bych nešla do kočky která je bez papírů kor u tohoto druhu. A předem ti nikdo nemůže říct jaká číča bude ;-)

    Kočka je malinka "šelma" která to bere tak, že ona je pánem domova a ty jsi poskok a jeden z těch kočičáku kterého má kamoška na chov tak malé děti rád nemá a další 4 kocoury se z děckama mazlí... takže fakt těžko říct.

  • fuj, vždyť to vypadá jak vetřelec a kočku mi to moc nepřipomíná... :-D...a proč myslíš, že tahle předražená kočka je lepší než normální...? Jestli kvůli alergiím a tak, tak ti kočka ani pes bez srsti nepomůžou, protože většina lidí je alergická na částečky jakoby lupy nebo nevím jak to napsat z kůže, takže já jsem alergická na všechny zvířata i na křečky a potkany...takže asi tak:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist