Domů z porodnice

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37596 21.4.2011 16:37

Ahoj devcata,
sice jsem jeste neporodila ale mam pred sebou uz jen 3 tydny tehu tak jsem se chtela zeptat na takovou zvlastni otazku :-). V cem ma jet miminko oblecene domu z porodnice???? Podle predpovedi pocasi (te dlouhodobejsi) by melo byt takhle krasne. Ale nevim jestli mu staci dupacky bodycko a nejaky kabatek, nebo bez toho kabatku a prykryt dekou??? jsem z toho fakt jalova :-D. Zadne dite jeste nemam tak jsem takova nezkusena tak mne za to neukamenujte prosim :-). A dekuji za odpovedi
Papa uzivjte slunicka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já předtím rodila v srpnu a to byly velká vedra, přesto mělo mimčo body, dupačky, čepičku. Takový malý prcíčci ještě nemají termoregulaci, takže jim je snadno zima a nebo se mohou i přehřát. Pokud bude venku takhle, tak bych ho oblékla, jak píšeš: body, dupačky, čepičku a dala přes něj deku, abys ho mohla v autě zase odkrýt, to by se ti asi upeklo. Kabátek bys zase musela v autě složitě sundavat a třeba bys ho akorát probudila. Teda pojedeš autem? Jeslti ho dáš do kočárku, tak bych mu ten kabátek i něco na na přikrytí dala, může být i vítr, stejně to budeš muset přesně přizpůsobit aktuálnímu počasí, ted se nestresuj, navíc ti sestry i poradí nebo maminky z pokoje ;-)

  • Ahoj, my máme termín 9. května a já budu malé dávat na cestu domů dupačky, čepičku a mikinku. Pokud bude hodně teplo, pouze overálek s dlouhým rukávem a nohavičkami a případně jarní fusak, který máme do autosedačky. Určitě ti i poradí poté v porodnici sestřičky. My to máme domů kousek, tak se nám snad ani nepodchladí, ani nepřehřeje :)

  • Ahoj, já rodila v červnu a overálek, kabátek a čepička, první měsíc si zvykají, v břiše mají 37 stupňů a to tady nebude. Je to jako když se vrátíš z dovči v Egyptě apod., tak je ti tady i v létě zima:-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist