Doktorka nebo doktor ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44097 10.12.2012 19:10

Víím že takové otázky tu byly už tolikrát :)
ale stejně se chci zeptat.
Nedávno mi bylo 15 a budu muset přemýšlet o návštěvě Gynekologa jelikož chci HA :)
Mam tady doktorku i doktora ... a mamka mi doporučuje doktora :) a ja nevim trochu se stydim :D
tak co myslíte? mám jít k doktoroj nebo doktorce?
děkuji za odpověď :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, opravdu se traduje, že chlapi jsou jemnější, u mě to tak je, s mužem gynekologem jsem ted spokojenější, než s byvalou doktorkou, moje kamarádka to samé. Ale nemusí to být pravidlem, doporučuji si najít na internetu oba dva a prostudovat na ně zkušenosti jiných žen.

  • já sama mám doktorku, nikdy jsem u chlapa nebyla a abych byla upřímná, tak si to ani nedovedu moc představit. Určitě bych se styděla :D a taky si trochu nedovedu představit, jak bych mu vykládala např. o menstruaci, když to v životě nezažil i nezažije (ikdyž má dobré teoretické znalosti) :D jinak taky jsem slyšela, že chlapi jsou jemnější a mám dost kamarádek, co chodí ke gynelologovi a jsou spokojené. Já jsem teda se svou doktorkou taky spokojená, jen by někdy opravdu mohla být trochu jemnější, i ve vyjadřování. Zrovna nedávno jsem tam byla, něco se jí na čípku nelíbilo a první co řekla bylo to, že to může být zárodek rakoviny, což mě úplně zničilo. Až poto dodala, že to může být i něco po zánětu, což je naprosto neškodné...

    Osobně si myslím, že se teda v tomto moc poradit nedá, záleží na osobnosti každého člověka a ne na pohlaví. Zkus si třeba nějaké vyhlídnout (ženskou i chlapa) a zeptat se kamarádek, známých, které k němu chodí, jak jsou spokojené:-)

  • petulinkaa1310.12.2012 19:23

    Každému vyhovuje neco jineho,ale ja mela jen první gynekoložku a pak už jen chlapy a ted mam taky gynekologa a nemenila bych,zenska mi nevyhovovala.

  • Taky mám chlapa :) a jsem spokojená :)

  • Já mám chlapa a je skvělej. Gentleman a nestěžuju si. Předtím jsem měla doktorku a byla to s prominutím kráva... Takže tak. :-)

  • venysek10.12.2012 20:22

    Já jsem pro chlapa :-) Měla jsem doktorku, ale bylo mi jasný, že jí mám jn na předepisování prášků :-) Jakmile jsem otěhotněla, šla jsem k novýmu doktorovi a nemůžu si ho vynachválit :-)

  • Já jsem byla teprve na první návštěvě a mám doktorku a jako byla fajn, taky si nestěžuju, ale chlapa jsem nezažila, takže tu zkušenost nemám, ale myslím si, že je to individuální, chce to vyzkoušet ;-)

  • Já bych teda k ženský v životě nešla a jsem ráda, že jsem ani nemusela :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist