Dodělání maturity

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390326 19.4.2018 21:19

Ahoj holky,

Je tu někdo, kdo jste si dodělával maturitu dálkově? Jsem ve čtvrťáku a popravdě mi je do breku..
Stres od začátku roku se vším.. maturitní práce a vše okolo.. a když už jsem vše viděla růžově i sloh k maturitě mám napsaný, tak naše učitelka na Aj vymyslela na poslední týden zkoušení. Kdo neprojde - nejde dál. I když má další známku dobrou. Zkouší jako u maturity a zítra jdu na řadu. Děsím se toho, protože z celé třídy prošel zatím jen 1 člověk.. Vyhazuje to hodně, prý u maturity nechce mít problémy :-(
A tak dost stres mě vzal a vše okolo.. je tu někdo kdo také dodelával maturitu a měl také takové trápení? Mě už je do breku.. protože aj roky nepoužívám a vím jak na tom jsem..

Hezký večer..

  • 21.04.2018 18:56:58 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Místo aby ses učila, tak tu brecis aniž bys měla důvod. Vždyť vůbec nevíš jak to dopadne, určitě dobře, neboj. Přece nenechá rupnout celou třídu. Seber se, přestaň se litovat a zítra ze sebe vydej to nejlepší. Nemá teď cenu řešit coby kdyby... hodně štěstí!

  • Učitel vás musí dotlačit ktomu, aby jste si uvědomili, že maturita nemusí být snadná a je potřeba se na ni připravovat. Brečet tady den před zkoušením, že to nedáš, není k ničemu. Věděla jsi, že zkouší, že dřív nebo později na řadu přijdeš, tak to bylo jen na tobě, aby jsi se naučila. Teď už to moc nedozenes. Že by vyhodil/nepustil k maturitě celou třídu, to asi ne, ale mnoho studentů má všechno "na háku" a pak když přijde na lámání chleba tak brečí, že oni určitě vyletí. Víš co je pozitivní přístup? Tak myslí pozitivně. Pokud jsi se svedomite připravovala, není důvod k obávám a breku.

  • Já maturovala loni a něco podobného nám udělala učitelka na účetnictví. Asi 2 týdny před maturitou nám naplánovala ctvrtletku s tím ze to udělá podobně těžké jako u maturity a kdo bude mít 5 tak se bude hodně rozmyslet jestli ho pustí k maturitě ale spis ze to pro ni bude znamenat ze nás nepustí. Ten test byl můj nejtěžší test v životě. Učila jsem se jak blázen a měla jsem 3- ostatní na tom byli dost podobně a jedna měla 5 a tu nepustila k maturitě. Pak přišla maturita, praktická a to bylo oproti tomu testu strašně jednoduchý celá třída jsem ji udělali na 1 až na par výjimek co měli 2... šla jsem pak za učitelkou proč nám dala tak těžký test a říkala ze je to těžké jak maturita možná o něco jednodušší a ona že to udělala naschvál aby jsme se Bali a naučili se a taky proto, aby si byla jistá, že jsme připraveni. Narovinu ? Stres jako kráva, brecela jsem týden před zkouškou zhubla 3 kila a bedaru jsem měla plnej obličej. Ale bylo to to nejlepší co pro nás mohla udělat a do dnes ji za to Dekuju. Nejlepší učitelka na škole. Takže ! Žádném stres všechno zvládneš a je to pro tebe jen dobrý a věř mi, nenechá rupnout celou třídu :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist