Dobrá kosmetika na vrásky

Otázku položila: Bibiana99 1.11.2022 16:18

Dobrý den, jaká značka kosmetiky se vám osvědčila na vrásky? Je mi 45 let a pleť už začíná být unavenější.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bouchalka3.11.2022 15:18

    Skvělá je ta nová řada od Astrid s Bioretinolem. Doporučuji vyzkoušet, jsem z této řady nadšená.

  • jaruska.loool27.3.2023 8:16

    Já od té doby, co navštěvuji kosmetické studio https://beautiful-me.cz/ tak kosmetiku prakticky skoro vůbec nekupuji. Jen takový ten základ, abych mohla ráno vyrazit do práce. :) Takže nějaké ty make-upy, řasenky a sem tam nějakou tu rtěnku. Ale takové ty věci na pravidelné opečovávání se? Nebo třeba laky na nehty? To si raději zajdu k nehtařce nebo ke kadeřnici. ;-)

  • Jak píše jaruška, já bych se asi taky spíš obrátila na nějaké kosmetické studio. Tam vám poradí asi nejlépe. Navíc pokud chcete nějaké dlouhodobější řešení, tak je stejně asi nejlepší si zajít na nějaký zákrok. Spousta klinik dnes například umí udělat výplň vrásek a funguje to opravdu dobře. Jedna moje kamarádka na tom byla tady - https://mybestcare.cz/vyplne-vrasek/

  • MagdaRadilka827.10.2023 11:46

    Ahoj, já používám už delší dobu pleťový krém Hyaluronic Acid Ampoule Cream, který si obejdnávám z https://www.shop-panda.cz/kremy-a-emulze/ a mám po něm pleť vyhlazenější :-) . Musíš počítat s tím ,že ty hluboké vrásky se nezatáhnou, ale takové ty drobnější by mohly :-) . Důležitá je taky obličejová gymnastika a nespat pořád na jednom boku. Těch doporučení, jak podpořit omlazení obličeje je víc, tak tím bych být tebou začala :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 703 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist