Dlouhou dobu se kluk neozve

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57599 26.12.2012 19:52

Ahojte, pokazdy, kdyz odjedu ze skoly na vikend domu (jezdim cca 1x za 2 tydny) + ted na Vanoce jsem doma uz 6 dni, tak muj "pritel" (o 7 let starsi) nema vubec potrebu se ozvat. To do toho vztahu (cca 2 mesice) se mnou asi neni moc zahackovanej, kdyz nema potrebu se mnou takovou dobu mluvit, co? Tak kde to jsme?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • prostě tě nechce, jsi často a dlouho pryč a to začínajícímu vstahu nesvědčí. A za cca 2 měsíce jste jeden druhého nemohli vůbec poznat, možná sis jen dělala nějaké plané naděje

  • vysvětli mi na co přesně se ptáš? Jelikož nějak postrádám přímou otázku k tvému dotazu

  • Usuzovala bych i podle toho, jestli je mu přirozené komunikovat přes prostředky jako je mobil, či internet nebo ne a dělá to třeba jen, pokud je to nezbytně nutné, každý to máme totiž jinak, u nás tato komunikace také moc nefunguje, sice jsme spolu manželé už dlouho, ale žijeme už od začátku jako spíš v době, kdy toto ještě nebylo.

  • pokus je to začínající vztah což nejspíše pravděpodobně po měsících ještě je.Tak s etrošičku nedivím já když začínala chodit s dosavadním přítelem byli jsme spolu pořád,přece za takovou dobu je potřeba toho druhého poznat jak z dobrých stránek tak i ze špatných.
    Věř,že kdyby mněl tvůj přítel chut se s tebou vidět že jistě okamžite napíše.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist