Dlouhodobě zalehlé v uchu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51174 4.11.2011 10:16

Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte nějaké rady, jak odstranit zalehnutí v uchu. Přítel tímto trpí už třetím nebo čtvrtým dnem, na ono ucho téměř neslyší.
Určitě s tím půjde k doktorovi, ale nemáte s tím některá zkušenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jo tak to měl také nedávno přítel také asi 4 nebo 5 dní. My jsme několikrát přes den střídavě vykapávali peroxidem vodíku a stříkali sprejem Aurecon. Zjistili jsme, že když si čistil uši štětičkama tak si tam ten maz akorát zarážel dál, kvůli tomu neslyšel a tímhletím se ten maz rozpustil a postupně vytekl, takže od teď už štětičky do uší u nás ne-e :-)

  • Ahoj, mohlo by to být i od případné rýmy - např. od dutin... Já mám vždy zalehlé uši, když jsem nemocná ( konkrétně od těch dutin ), zajdu na ORL a mám na týden antibiotika :(( Samozřejmě pokud to není od rýmy nebo nějaké nemoci, mohlo by to být i něčim jiným.. Já pokud nejsem nemocná a najednou mám je zalehlý, stříknu ti do uší Audispray ( nebo tak ) a do druhýho dne je to OK :)

  • Taky jsem to kdysi měla při rýmě, tak mi doktor nechat v lékárně namíchat nějaké mentolové kapky do nosu a ještě jsem dostala kapky do ucha ( a fungovalo to perfektně) :-) Přeji brzké uzdravení

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist