Divné sny, dovedete mi je trochu vysvětlit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #351692 26.7.2016 8:11

Ahoj holky, je tu někdo kdo se tím trošku zabývá a dokázal by mi aspoň trochu přiblížit důvod/vysvětlení mých snů? Věřím na tyto věci.
Dnes se mi zdálo, že jsem měla pod polštářem schované dětské/kokenecké botičky, moje màma je našla (asi byla nastvana) a ja mela strasne divnx pocit, jakoby strach. Zahy se mi zdal sen kdy jsem byla u nas doma s pritelem a vsude jsem videla bile "stiny" jakoby ducha, zacla jsem panikarit a strasne po nem rvat a vsude zhasinat jen abych ho videla a mohla na nej rvat. Pred par dny se mi zdalo ze na nase mesto (nebo na nejake kde jsem byla) slo tornado, ale strasne pomalu. Sla jsem po meste s pritelem ale najednou nas nejaka pani vzala k sobe do (asi) obchodu, ze se tam muzeme schovat.

Kdyz se divam na jednotlive pojmy tak mi vzdy vyjde neco hrozneho, takze pokud by tu byla nejaka, ktera by byla schopna mi vysvetlit CELY vyznam snu. Budu moc rada:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk26.7.2016 10:13

    Ja ti nevím, ale mně ty tvoje sny nijak zvlášť divný nepřijdou. Kdybys viděla moje sny!!! :-D hledat v tom nějaký smysl nemá cenu. Já ho ani nehledám, neb bych zešílela:-) ber to spíš jako odpad mozku, jako soubor obrazů, které pojí určitá emoce. Třeba jsi teď trochu ve stresu, proto máš z těch snů divný pocit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist