Divná bolest nohou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #408146 11.4.2019 20:27

Ahoj, mám takový divný dotaz, ale už si fakt nevím rady. Už nějaký čas mě tak nějak divně bolí nohy.

bolest bych popsala jako takovou tupou jakoby na kosti a nejsilnější když např. ležím nebo sedím, prostě když jsem v klidu. potřebuju s nohama jakoby pořád hýbat.

bolest se nachází nejčastěji na holenní kosti, nebo na horní části kotníku, ale taky občas na kloubech (kyčel, koleno, kotník) ale nejsilnější je v oblasti holenní kosti. + únava a občasná lehká bolest hlavy.

Mám taky strach, protože kamarádce nedávno diagnostikovali rakovinu kostí, u které příznaky sedí, i když vím že by to musela být velká náhoda, ale mám z toho strach.

tyto problémy začali ted na podzim a to jsem šla i na krev, kde mi dělali testy na boreliozu a dalsi veci. myslite, ze kdyby to byl nejaky pruser (napr ta rakovina) ze by to nasli v krvi, i kdyz na to nedelali presne testy? ty testy jsem měla v pořádku, ale třeba to nemuselo fakt být odhaleno. doktorka mi nic víc neřekla.

občas mě to zabolelo i potom, ale ne nějak moc. ted je jaro, a zase mě to chytlo. napadlo mě taky, jestli to nemůže být třeba změnou počasí, všimla jsem si, že mě to bolí většinou když je chladno/změní se počasí na chlad. nebo nějaké hormonalní příčiny (před/po ms), či nedostatek nějakého vitamínu. fakt nevím.

prosím všechny, jestli s tím máte někdo nějaké zkušenosti či nějaký názor, mám z toho fakt strach. moc děkuji předem a omlouvám se za sloh.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist