Dívá se po jiných

Otázku položila: janae85 4.11.2021 13:10

Přítel mojí kamarádky se dívá po jiných mladších a štíhlejších ženách. Vím, že jí to vrtá hlavou a nemá z toho radost ale zase to nedělá až tolik okatě, aby mu to hned musela vpálit (prý zase a nechce vypadat jako žárlivka). Všimla jsem si, že i mě se díval na zadek, nijak mi to nevadilo ale jak jsem se otočila tak hned sklopil oči. Takže jo není to úplná trapárna, ale stejně. Když jsem ho chvíli pozorovala a kolem prošla nějaká štíhlá tak se alespoň lehce podíval očima. Bohužel kamarádka trochu přibrala a není to co dřív, jsou spolu asi 5 let.
Naštěstí se mi to doma nestává, vím že i ten můj se občas podívá stejně jako já na nějakého pěkného chlapa ale kdyby se díval častěji tak by mi to taky bylo nepříjemné a asi bych mu něco řekla.
Je něco co se dá udělat aby to chlapi nedělali? A co když to dělají i dál potom co jim to řeknete?

  • 10.11.2021 23:54:16 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To ze se diva po jinych je podle me uplne v poradku. Je to normalni chlap :-D
    Pokud to kamaradce tak moc vadi, az zarli, nezbyde nic jineho nez aby mu rekla o tom ze si toho vsimla a ze ji to vadi, a treba ho pozadala aby necumel tak okate alespon kdyz jsou spolu.
    A s nadvahou se da vzdy neco delat... To muze sama celkem snadno ovlivnit...

  • diskutt4.11.2021 13:22

    Myslím, že jste právě popsala jeden z hlavních důvodů, proč to dělá. Pokud Vaše kamarádka přibrala a není to to, co bývalo, je jasné, že mu to prostě chybí a když to nemá doma, tak se bude dívat jinde.
    Chlap se bude dívat na jiné, i kdyby měl doma supermodelku s velkým poprsím, ale pokud ji nemá, o to častěji se bude dívat jinde. Navíc nevím, jak to u nich funguje v posteli, ale jestli nemají sex moc často, tak se taky bude dívat po jiných více. Tam už ale funguje nadrženost. To ale ještě neznamená, že ojede hned první, která půjde kolem :-D
    Někteří muži to ale prostě dělají tak nějak normálně a přímo si to ani neuvědomí. Prostě se jen podívá, něco si pomyslí a jede se dál. Hned ho kvůli tomu považovat za prasáka určitě není na místě a vyvolávat kvůli tomu hádky je blbost. Je s ní nebo s Vámi z nějakého důvodu a to je hlavní. Pokud kamarádka chce, aby to nedělal ať začne něco víc dělat, zlepší si postavu a určitě se bude mnohem častěji dívat na ní než na jiné ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist