Dítě narozené ve znamení LVA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34833 17.7.2012 20:29

Ahoj holky, možná se mnou cloumají hormony nebo s ostatníma ? Mám termín 25.8 a první reakce každého je " ty budeš mít doma LVA to se máš na co těšit" . nejsem pověrčivá, ale tohle mi leží v hlavě čím dál víc. Mám už jednoho syna, který naprosto úžasný ve všech směrech a já doufám, že i jeho bráška bude takový. Prosím uklidněte mě, že se povaha dědí a můžu ji ovlivnit výchovou a že nezáleží v jakém znamení se narodí.
Máte doma LVA , napište mi jakou má povahu a jestli odpovídají popisu znamení. Děkuji děkuji

Ahoj holky, tak se mi narodil syn 24.08. tak obavy mého okolí se nenaplnily. Zatím má ohromnou trpělivost, když na maminku čekal po císaři , když nemohla slézt z postele a nemohla se o něj pořádně starat a do dneška není úplně v pořádku.
Je to zlatíčko, které máme za odměnu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak toto slýchávala i moje mamka ,když sem se měla narodit .Já sem LEV.:-DByla jsem docela živé dítě.zvídavé.Ale prý pohoda.Dalo se.Za to puberta nebyla med.Na to si vzpomínám i já.Ale pak jsem se docela rychle uklidnila.;-)Jinak přítel mi povídá že nejsem lev ale lvíče.Moje povaha,stojim si za svým.A říkám pravdu do očí a to se lidem nelíbí.Takže asi tak.Miluju slunko,a někdy jsem strašně líná.A co je fakt,tak pokud mohu hodim spoustu věcí na přítele.Přečti si charakteristiku lva.Ale co si zas myslím já,tak přeci jen se dost dá ovlivnit výchovou.Myslím že nejsme špatné znamení.Také záleží na ascendentu a v jaké dekádě se narodí.;-)

  • Tak můj ex byl lev a byl to docela boj. :) Ale jako dítě byl prý živý, zvědavý, nebojácný a nezodpovědný, což mu zůstalo.

  • to neřeš.... záleží na datu, na hodině, dokonce i na jménu, jménem se dá také ovlivnit dost věcí, já vybírala jméno s numeroložkou.... být tebou, znamení bych vůbec neřešila.... dost věcí zdědí- i povahu..a lev přeci není zas tak špatný !! já zase nechtěla kozoroha a mám ho :-)

  • lulatko17.7.2012 23:19

    Vše může být jinak - porodíš-li po 22.8., budeš mít doma Pannu. :D To nikoho z těch, co do Tebe rýpou, zatím nenapadlo? A jinak, když už filozofovat nad znameními, myslím, že se nedá jednoznačně říct, které je horší nebo lepší; jde spíš o to, jak se různá znamení snesou navzájem. Třeba já Vodnář, manžel Blíženec a dcera Rak - pro nás racionálně založené děsná cíťa, ale naše. :)

  • 25.8. už to není lev ale panna. Ale pokud se trefíš do LVA, jednoho doma mám a je to občas boj :D

  • Simone18.7.2012 12:46

    Já jsem se lvem rok chodila a byl to jeden z nejkrásnějších vztahů. Navíc si myslím, že spíš budeš mít pannu ;) Nicméně si myslím, že se nedá říct, jaké znamení je dobré a jaké horší. Ono záleží dost na jiných věcech - ascendetu, datu a hodině narození, vašemu znamení apod., ale taky na výchově atd. Hlavně bych tomu nepřikládala moc velkou váhu, podle mně to zase takovou roli nehraje.

  • Martasek8917.7.2012 20:30

    Jistě neodpovím přímo na otázku, ale dost lidi ovlivňuje znamení. Co se týče mamky, mě, ségry, i manžela, sedí to na nás. Jasně, něco se možná i po rodičích dědí, ale znamení také dost do povahy dá.

  • Hlavně klid, každé znamení má něco do sebe, ale to neznamená, že by ses některého měla děsit. Spousta lidí má nebo mělo děti lvy a někteří rádi říkávají, jak to s nima není snadné. Ale myslím, že to zas tak horké neni :-)
    Tady je např zajímavý článek o dítku lvu:
    http://www.nasedetatko.com/index.php

  • ahoj, já sem lvice a i dcera je lvice. obě navíc ve znamení draka. Lev potřebuje chválit, chválit a chválit. zvládne spoustu věcí, ale potřebuje k tomu prostor. podle nás s dcerou můžu říct, že nemáme rády, když nám stojí někdo za zadkem při tom, když něco děláme. a ještě něco ne - dávat za vzor jiné, přivádělo nás to obě k vzteku. jinak živost určitě souhlasím, ale není to nic, co by se nedalo v pohodě zvládnout. občas takové malé katastrofky samy pro sebe - pádů nepočítaně, ale bez následků. takže fakt není čeho se bát. navíc 25.8. už je spíš znamení Panna ;-)

  • Ahoj, náhodou lvi jsou úžasná stvoření, muj jediný bratranec a pulka sestřenek jsou ve znamení lva a byly to užasné děti, já bych naopak lvíčka chtěla, nevím, jestli to vydržíme až do pondělka, kdy začíná lvíček, nebo jestli to ještě bude malé ráče, ale lvi jsou náhodou super a to říká kozoroh, který se obecně podle horoskopu se lvem nesnese..Jen pro info, moje nejlepší kamarádka je lvice a neměnila bych ani za nic...

  • petulinkaa1317.7.2012 21:45

    Tak já jsem ve znameni lva a moje mamina taky,delí nas dva dny :-) a jako dite jsem byla prý zlaty a to i brachove,kterí jsou kozorozi,lva bych si moc prala,o znamenich vim hoodnem,protoze mamina se zabiva astrologii a numerologii cca 20let,takže do vzkazu ti muzu ti napsat treba i vic,kazdopadne zalezi co si i ty za znameni atd.

  • Taky druhý syn bude lev a už ted v bříšku cítím, že to bude pěknej boj - větší aktivec a nespavec snad ani není..a když si postěžuju, jak to bolí, když kopne pod žebra, nebo když se vrtí půl hodiny na stejném místě, tak i dr. mi říkala, že je to lev jak dělanej ať se nedivím. Tak pfuj pfuj mamino, to zvládnem :-)

  • slyšela jsem taky že lev to je hrůza, ale vůbec bych to tak nebrala....prostě to brát s nadhledem a hlavně žádně stresy...

  • blahopřeji k miminku

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 620 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist