Dinopark

Otázku položila: JanaRad 9.9.2012 18:00

Tak nás děti ukecaly na návštěvu Dinoparku. je to Dinopark Ostrava, který je ale spíše v Orlové. A stálo to za houby! Jízda autíčkem docela dobrá a film taky ušel, ale jinak jsme s manželem moc zklamaní. Prostředí ošklivé a neupravené, zábava pro děti taky nic moc a ti dinosauři...děs! Na pohled byli pěkní, ale proč šel zvuk řvaní z kamane 2 metry od dina? nemohli dát repráky dinům do papule?
Byli jste taky v nějakém dinoparku spokojenější, než my? nebo to tak má být a my jsme příliš nároční? Jinak jak my dospělí, tak naše tři děti (14 let + 10,5 roku + 6 let) by dali přednost ZOO. No prostě dinopark už neee. Jak se tam líbilo vám a taky konkrétně v Orlové?

A ještě doplním - bylo tam příšerně draho!! Jen vstupné nás stálo 480 Kč!!! A jak jídlo, tak pití ve dvou mmožných stáncích bylo fakt předražené! Ale měli jsme s sebou vlastní. A taky ta jejich extra zmrzlina - zmrzlinové kuličky za 55 Kč maličký kelímeček

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já teda osobní zkušenost nemám, ale švagr byl s dětmi ve Vyškově a ti byli teda nadšení, malej umí dinosaury vyjmenovat v 5 letech, ty nejznámější, ví o nich základní informace, pořád o dinosaurech čteme a BBC dokument o dinosaurech umí skoro zpaměti. :) Ti si na nic nestěžovali. :)

  • akorát chceme cca za dva týdny navštívit dinopark ve Vyškově :)

  • Martasek899.9.2012 18:02

    Říkala jsem si, že bysme tam mohli zajet, takže nepojedeme, díky za upozornění :) Dle mě tady kolem nic není, zoo v Ově taky dle plno lidí stojí za prd. Takže se těším do Olomouce na jaře, letos to už asi nestihneme, možná jo, nevím :)

  • a co vyškov? nevíte, jaké to tam je? aspoň vím, že do ostravy ne e.

  • My byli ve Vyškově s půjčenýma dětičkama před pár lety (3 nebo 4) - děti (6 a 4 roky) byly nadšené..a i manžel byl z toho unešen. Ted tam byli známí a říkali, že se jim tam taky hrozně líbilo - hlavně tam na tom asi pracují, protože povídali o věcech, které jsme my tam neviděli, takže asi rostou a zdokonalují se...až budou kluci větší, určitě tam zajedem znovu.

  • Také jsem s dinoparkem v Orlové nebyla spokojená. Je to tam ošklivé a co mě zarazilo, neposkytovali slevy pro studenty. Velmi velmi doporučuji dinopark a zoopark ve Vyškově. Je to tam super. Dinopark tam funguje už asi 6 let. Prostředí kolem dinosaurů je krásně zarostlé stromy, žádná planina. Také v zooparku mají domácí i exotická zvířata. Dokonce letos otevřeli i výstavní dům, kde si můžete prohlédnout, jak se žilo kdysi, staré nástroje a tak. Opravdu na 1000 % lepší :-)

  • My jsme v Ostravě-Orlové byli možná tak 3 roky zpět, jak se to otevírali, takže mi 16 let a ségře 10 let.
    Poprvé jsme viděli 3D film :D sice nebyl moc zajímavý, no, ale nové poznání 3D :D
    A jinak ohledně toho ,,vybavení" - všude máte předraženo, v ZOO, v aquaparcích. Proto je lepší nosit si své jídlo.
    A my jsme tam byli v začátcích, takže ještě byly nějaké věci rozestavené, ale myslím, že kdo těm věcem neholduje, tak prostě jo, je to fajn procházka za hříšné peníze.

    Ale to je podle mě stejné jako v ZOO. My jsme byli v Olomuci a byli jsme zklamaní, staré klece, takové nepěkné prostředí. A to by člověk čekal, že Olomouc je velké město, že to tam bude pěkné. Ostrava je menší a ZOO mají o poznání krásnější.
    Pak jsem teda byla ještě ve Zlíně - Lešné a tam je to zase hezčí než v Ostravě třeba, a když se podívám na Pražskou ZOO, tak tam člověk kouká, že nejsou jen krásné pavilony a klece, ale i chodníky pro lidi apod.

    A jinak jak jsem psala, my jsme závisláci na vodě, takže aquaparky, to je naše. Jsem z Opavska, takže máme poježděné to okolí, no. Olešná, Kravaře, Bruntál - malé, sice fajn, ale nic moc. Poblíž je jedinný super aquapark v Olomouci. A mám vyzkoušený ještě Aquapalace v Praze, ale tam je to docela drahé, ale zase zábava na celý den.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 596 odpovědí a 409 752 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist