Dětský pudřík..?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375511 23.8.2017 10:46

Ahoj, ne často, ale občas mám takový problém, který trvá třeba 5 dní než se to uklidní. Občas když častěji chodím na "velkou" mě pak štípe v otvoru nebo u něj, občas to i zabolí přímo na záchodě. Ale jen občas, a asi tak 4 - 5 dní pak trvá, než se to asi "zahojí" a za tu dobu to u konečníku nebo v něm štípe. Svěřovala jsem se kamarádce, a prý je to podrážděné, z blbého toaletního papíru, nebo častého chození na velkou. Doporučila mi dětský obyčejný pudřík sypký, takový ten co se používá miminkům na opruzeniny. Chtěla bych se zeptat co vy na to, nebo jestli máte s tímto zkušenost ? A to si tam má normálně nějak nasypat dovnitř, nebo okolo ? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můžeš to mít odřený, pak by ten dětský pudr mohl pomoct. Já ho používám po holení i na nohy. Normálně si to dej na ruku a pak si to tam tím jakoby poplácej. Snad mě chápeš :D Ale taky bys mohla mít hemoroidy. S tím bys měla radši zajít k doktorovi. ;) Většinou se to pozná podle bouličky u konečníku.

  • macicekkajik23.8.2017 11:31

    Ať to máš jen podrážděné či hemeroidy zkus si koupit dubovou kůru a udělej si odvar a oplachuj si to. Uvidíš, že ti to pomůže, je to lepší než pudr.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist