Děti mě nemají rády

Otázku položila: winterladylu 30.4.2011 21:46

Dobrý večer všem. Mám takový problém, se kterým si už delší dobu nevím rady.Je mi 23 let a tako do pěti let s přítelem plánujeme rodinu. Mám hodně známých, co mají malé děti 2-3 roky. Děti mám hrozně ráda, a tak se občas domluvíme, že pohlídám, když si chtějí něco zařídit. Já vždycky vymyslím nějaký program, někam zajdem a tak. Všechno by mohlo být ok, ale těm dětem se nic nechce, vůbec ani se mnou nechtějí být, ani mě nepozdrav, nemluví se mnou, íjsou hrozně drzé a vůbec. Nakonec je udolám na kino, zmrzku, no prostě materiální věci, což se mi ale hrozně příčí. Vždycky to nějak ustojím, ale doma brečím jak malá, je mi to hrozně líto. Bojím se, že moje děti se ke mě budou chovat stejně. A možná taky proto uvažuji o tom, že ani žádné dítě mít nemůžu, protože bych byla nechtěná. Máte taky někdy takové pocity, nebo myslíte, že vlastní děti mě přijmou jako maminku? Děkuji za názory

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj, budou tě mít rádi. Ty děti mají jinou výchovu a jak čtu asi moc vychované nebudou, nebo pokud je neposadíš k televizi nebo PC protivné budou, takových dětí je čímdál víc :( Neřeš je at si jsou vychované jak jsou, ale tvoje miminko bude tvoje a parnerovo a ničí jiné, ono nikoho jiného než vás 2 mít nebude, a bude vás milovat nadevše :) A pokud si ho pěkně vychováš takto se nikdy nezachová :)

  • Taky myslím, že s tvými dětmi to bude úplně o něčem jiném :-) neboj

  • moc to řešíš... já jiné děti nemusím, každý člověk má svuj specifický druh výchovy nevýchovy.. to jaký mají daní rodiče charakter a zvyky se dvacetinásobí v dětech protože děti nemají soudnost co se má a nemá a dělají všechno přehnaně..
    z většiny dětí svých známých mám osypky.. né, že nemají rády oni mě ale já nemam ráda je...
    :DDD
    své děti už mam a ty sou samozřejmě baječné, nejlepší a vychované..
    Na své dítě budeš koukat uplně jinak než na ty cizí tomu věř na 10000%

  • mě se osvědčil trošku jiný přístup k malým dětem. Nepodbízím se jim, aby mě měly rády, pokouším se je zaujmout jinak. Na prcky vždycky zabere bublifuk, plastelína a nechat je cokoliv vyrábět třeba i pro maminku (třeba i z těsta, barvičkama). Vezmi je na hřiště na skluzavky a na písek a dělejte tam dorty z písku, jděte se proběhnout s balónem.
    Malé děti nevydrží moc dlouho u jedné činnosti, ale když budete společně vyrábět větrník a pak si s ním budete hrát a foukat do něj, tak od nich budeš mít pokoj zaručeně.

  • Vztah mezi tebou atvými vlastními dětmi bude úplně jiný!!! Já třeba strašně těžko navozuju vztah k cizím dětem, jsou roztomilé, chtěla bych je pomazlit a tak, ale mám nějaký blok a nedokážu to. Naopak své děti miluju a problém s city nemáme!!! U vlastních to bude jiné, budou tě mít rády.

  • Až budeš mít vlastní děti,tak to bude jiné,uvidíš,že tě rádi budou mít,možná budoui závislé:))))
    Dneska jsou děti jíní,než dříve,je jiná doba,určitě bych se k vůli cizím dětem nerozhodovala nemít vlastní..jak si je vychováš,takové je budeš mít a život bez dětí není život....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist