Deprese

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421683 21.11.2019 10:41

Ahoj holky, poslední dobou mívám deprese, nic me nebaví, nic me netěší, pořád o všem moc přemýšlím a trapim se, nedokážu už normálně fungovat v práci a komunikovat s lidmi. V noci nemůžu spát, jen usnout mi trvá třeba 2 - 3 hodiny a v noci se ješte několikrát budim. Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s nějakým volne prodejnym lékem, co by mi trochu pomohl a mohla bych zase normálně fungovat? K psychologovi se mi zatím nechce, dokud se to nějak extra nezhorsi.. Dekuju za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podzim je na tohle nejhorší období, drž se. ;-)

  • Opravdu to vypadá, že máš depresi. Je to nemoc jako každá jiná a rady typu začni sportovat a nelituj se jsou k ničemu. Těžko, když budu mít v krku angínu, pomůže se nelitovat :-D A nemoc se má léčit. Takže bych být Tebou přinejmenším navštívila psychoterapeuta, není to dnes žádná ostuda. Buď Te bude léčit psychoterapii ci farmaceuticky nebo kombinací obojího. Drž se... Držím pěsti!

  • Rekla bych, ze pokud je to treba, je dobra kombinace obojiho - leky i zamereni se na lepší traveni volného času, delat věci, které vas bavi, zrelaxuji.
    Moje mamka trpi od mladi tezkymi depresemi. Léků ma nad hlavu a rekla bych, ze je to k prdu. Sice ji to udrzi tak, aby nebyla uolne na dne (vetsinou), ale zazraky se nekonaji. Bohuzel mamka odmita psychologa, terapie, skupiny, jakekoliv skupinové aktivity. Jen se hnipe ve svem stavu. Tim jsem jen chtela rict, ze pouze leciva nepomohou. Muze to být odrazový mustek, ale ke zbaveni deprese to chce více.

  • Kup si Novipasit v lékárně 🙂 je to přírodní a super. Jinak asi budeš mít něco s hormanama si myslím...

  • Vykasli se na leky... Zacni sportovat, najdi si nejaky konicek. Za me je nejlepsi ten sport nebo pohyb, zezacatku se do toho nechce, ale pak je clovek rad kdyz si da do tela, ze pro sebe neco udelal. Lepe se usina.
    Ono to nekdy chce se prestat litovat, sebrat se a neco pro sebe udelat, nespolehat na nejake patacky a leky - ty problemy nevyresi..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist