Deprese :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43192 7.11.2011 18:21

čágos holky, já už si nevim rady potřebuju asi podpořit, nebo já nevim :( ..Mám přítele, je to můj druhý vážný vztah, jsme spolu teda teprve přes 3 měsíce, ale snad to vydrží, bydlí odemě docela daleko a vídáme se pouze o víkendech, je to naprosto úžasnej kluk a hrozně ho miluju, ale denně bulim kvůli tomu že se bojim, že o něj příjdu nebo, že mě podvede ...mam z toho straššnej strach a už nevim co mam delat je to k nevydržení :( ... Teď tu asi vypadám jak nějaká histerka ale ja si nemůžu pomoct :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, každej má někdy obavy, ale pokud nemáš důvod, tak proč se zbytečně trápit??? Pokud tě zatím nepodvedl, nebo ti neublížil, není důvod hledat negativa...užívej si krásného zamilovaného vztahu a fiktivní problémy hod za hlavu!!! až situace nastane (doufám, že u tebe nikdy nenastane!!!) tak ji teprve řeš,ale proč se tím trápit ted? jsou jiné důvody proč si vyplakávat oči,ale pokud se milujete, tak tyhle obavy to rozhodně nejsou!!! tak šup osušit slzičky a raději se bav a užívej si života!!! je dost krátkej na to,aby jsi ho proplakala :)

  • Evita7.11.2011 19:19

    Ahoj, určitě vám více prospěje, když se budete vídat častěji - vím, že se to lehce mluví, ale zažila jsem něco podobného - první půlrok jsme se s přítelem vídali jak to šlo, taky od sebe bydlíme daleko, a taky jsem měla strach, zda nám to při takovém odloučení může vydržet, ale ted už studujeme oba ve stejném městě, jsme spolu skoro denně a je to lepší - a já jsem klidnější.
    Hlavu vzhůru, vždycky si pamatuj, že kdyby s tebou nechtěl být, tak s tebou není - ale on s tebou je, tudíž s tebou být chce :)

  • Verousek897.11.2011 20:39

    Já mám přítele, který ode mně bydlel 300km a vídali jsme se tak 1x za 14 dní, jak kdy to šlo. Já jsem v tu dobu byla v maturitním ročníku a on měl časově náročnou práci, takže to nebylo jednoduchý. Cestovali jsme takhle rok, pak jsme se sestěhovali, protože já jsem šla na vysokou a přítel chtěl změnit práci, takže jsme vybrali město, školu, práci, byt a vyšlo to :) O tom, že by mě někde podváděl, jsem neměla ani pomyšlení, ani mě to nikdy nenapadlo .. prosimtě, to je přece nesmysl! Když nemáš důvod k takovému přemýšlení, když nemáš žádné podezření, tak proč se takhle trápíš. Zbytečně hledáš problémy tam kde nejsou a pokud ho budeš pořád takhle podezřívat a přemýšlet o tom, tak si ten vztah akorát ničíš.

  • Ahoj, jsem na tom podobně... taky druhý vážný vztah, taky bydlí daleko (5 hodin vlakem) a navíc je teď na měsíc za oceánem... Žárlím, přestože nemám důvod... Je mi smutno, protože tu není se mnou a já nemůžu být tam s ním... A mrzí mě, že mi sám od sebe pomalu nenapíše (ale to asi žádnej chlap, co tak poslouchám kamarádky) ... no a tak se snažím užít si každou minutu, kterou můžeme strávit spolu... Když si píšeme, tak mě nádherně oslovuje a hezky se mnou mluví... Je to moje zlatíčko...

    Jestli k tomu nemáš očividný důvod (jestli tě nepodvádí, nelže), tak bych to neřešila... resp. začala bych se uklidňovat (na to je dobrá meduňka) a taky dělej něco sobecky pro sebe... Budeš mít z toho radost :-) Já jsem se třeba začala učit psát všemi deseti a chodím cvičit, a pak je mi fajn... a nemyslím tolik na to, že tu není se mnou a co by se mohlo stát, kdyby ... :-)

  • Ahojky moje sestra bydlela v Lokti její kluk až v Teplicích to je něco přes 100km. Viděli se také jen o víkendech. Byla sním už 4 roky od svých 15ti let a otěhotněla čekali malou Báru. Tak se nastěhovali sem do Lokte když se Bára narodila odstěhovali se do Teplic. Teď spolu bydlí v TEplicích a mají dvě krásné děti, Báru a Aleše. Jsou spolu už 10 let. A nejhezčí na tom všem je že se seznámili přes hodně starou seznamku a za Járu (jejího přítele) psal brácha měl to jako srandu než se spolu tedy sešly :-) příběh jako s pohádky ale to by bylo na dlouho. Jo a jinak ten můj byldel kousek ode mě hned vedle ve městě a taky sme se viděli o výkendech teď sme spolu 3 roky (od mích 16ti) máme malou Eliško a čekáme Kristýnku sme spolu každý den a leze mi tak na nervy že bych chtěla ty víkendy :D :D

  • Ahoj :-).. Mám to uplně stejné..S přítelem se vídáváme jen Pátek - 2hodinky, Sobota protože je na škole.. Taky mám strach, že jestli tam nemá jinou, jestli mně nemá jen na ty víkendy.. Ale ber to pozitivně určitě tě moc miluje tak proč by ti ubližoval? Já jsem nad tím kolikrát přemejšlela že jsem se nato radši vykašlala, -> Věř že je všechno tak jak má být a netrap se zbytečně.. Tohle je těžké.. Jsme spolu 5 měsíců a není to žádný med.Jenže to zvládneme,protože se Milujeme,přece jen,láska nezná hranice :P Drž se :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist