Depka - jsem děvka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #342276 18.12.2016 17:42

Hezký večer dámy,
v pátek jsem udělala pěknou blbost, která mně pořádně trápí, ale zároveň jsem to chtěla a bylo to výborné. Jen nevím, jak se s tím vnitřně smířit, abych si nepřipadala jako úplná děvka sama před sebou. Třeba mně poradíte nebo rovnou zavrhnete. Začnu od začátku. Měli jsme vánoční párty a bylo to výborné, takové na pročištění hlavy. Pár lidem měl jet poslední autobus, ale navrhla jsem jim, že nemá cenu jezdit domů, ať přespí u mě na pokoji, že spolubydlící tam není. Nakonec přespávala kamarádka a tři kamarádi, opravdu bezvadní lidi, se kterýma si celou školu rozumím. Ještě jsme hráli karty a Detektivy na fanty. Skončili jsme tak nějak všichnin ve spodním prádle a řezali se smíchy. Kamarádka pak začala flirtovat víc. K ničemu nedošlo, ne přímo. Já zůstala pořád v prádle, ale klucí začali mluvit o bukake a ejakulaci, souhlasila jsem a nelituju toho. V tu chvíli to bylo fajn. Ale teď si připadám jako děvka, kvůli tomu že u toho bylo víc lidí. Kdybych se s jedním z nich normálně vyspala, přišlo by mně to víc v pohodě než tohle, kdy jsem se ani nesvlékla. Nejhorší na tom je, že se mně to v tu chvíli fakt líbilo, vidět je a čekat a pak to teplé na sobě cítit a ty jejich obličeje. Jsem fakt úchylná a nevím jak z toho ven. Tohle přece normální není když koukám jak si tři chlapi honí a já vklidu pod nima čekám na postříkání, a já z toho mám depku jako prase, jak se na ně budu moct podívat po novém roce a bavit se s nima, vždyť pro ně budu obyčejná děvka.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Libilo se ti to? Tak to neres. Jesti jste byli opili tak si to kluci treba nebudou pamatovat. A jestli jo, tak se navenek tvar ze se to nestalo a vnitrne si to muzes pripominat pri dlouhych vecerech ;)

  • Francy18.12.2016 18:39

    Taky bych to nějak víc neřešila, zní mi to jako studentská párty :D
    Blbě by ses měla cítit pokud by ses po jedny party vyspala s jedním, další tyden s jiným a tak dále.. Nezatěžuj si hlavu :)

  • A.t.i18.12.2016 18:55

    Máš kluka? Jestli ne, tak to neřeš. Můžu jen závidět.;-) Myslím, že něco podobného je snem určitě hodně žen.

  • Buď v pohodě. Sex je v dnešní době hrozné tabu, úplně zbytečně. Já nedávno s partnerem skončila v posteli s pár dalšíma lidma - sice samé páry a k žádnému prostřídávání nedošlo ale stejně. Brali jsme to všichni jako super zkušenost a občas skočíme na nějakou swingers párty. Jsme normální vysokoškolsky vzdělaní dospělí lidé se stabilním zaměstnáním :) Nikomu v okolí to nevykládáme, je to jen mezi námi. Docela nám ta první zkušenost otevřela dveře do jiné dimenze sexuálna. Je to fajn. Neřeš úzkoprsé lidi a užívej si života. Je normální, že jsi cítila chtíč, tu živočišnou část sebe .... a díky výchově a morálním řečem co slyšíme od mala jsi pak cítila výčitky svědomí. Pokud nebudeš nikomu ubližovat, je v pořádku mít ráda a užívat si sex :) Ti kamarádi měli taky péra venku, takže myslím, že skrz prsty na tebe určitě koukat nebudou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 234 otázek, kterým se dostalo 271 627 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist