Děložní čípek při sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397445 27.12.2018 13:29

Ahoj holky,zítra mi bude šestnáct a se svým přítelem chceme sex,mne jenom vrtá hlavou jak mame ten děložní čípek asi 6 Cm od vchodu,jestli se tam ten penis přes děložní čípek vejde nebo jak to je?bojim se ze se tam celej nevejde ze to přes ten děložní čípek nepůjde,dekuju za odpověď předem holky,snad mě uklidnite

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy27.12.2018 13:38

    Neboj, jistě se tam vejde, přes čípek určitě neprojde. Pokud je přítel obdařenější tak může při přirážení do čípku narážet a to může být nepříjemné, ale pokud má klasický průměr, tak to bude jistě fajn. A nezapomeňte na ochranu ;-)

  • Neboj, příroda to má dobře zařízené :-). Ale když jsme u toho čípku - pokud můžu radit, používejte prezervativ, a jakmile začneš spát s muži, choď na preventivní stěry z čípku.

  • Při předehře by se měl čípek sám jakoby stáhnout dozadu, takže překážet nebude :) Ona se ta pochva jakoby natáhne a prodlouží :D Tak nespěchejte a dejte tomu čas. Také je dobré zkoušet nejprve polohy, kde je muž nahoře a žena má spíše nohy dole (tedy ne pokrčené na prsou nebo na jeho ramenou). Ale to už si musíme sami vyzkoušet, co vám bude příjemné :)

  • interstellar27.12.2018 13:40

    Vzdálenost a poloha čípku závisí na fázi cyklu i na poloze při sexu. Vzhledem k tomu, že je čípek prakticky na konci, penis nejde "přes" něj, ale před něj. Neměj obavy, pochva je elastická a s dobrou lubrikací zvládne i vyvinuté nářadí ;-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist