Délka penisu sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438897 21.8.2021 22:55

Mám dotaz uspokojí mladou dívku 11-12 cm ?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Panova.Vaginka22.8.2021 14:59

    Pokud tě nedokáže uspokojit (a neber hned první sex s ním jako to co bude vždy) tak ti doporučuji začít nosit Venušiny kuličky, aby se ti pipuška pěkně zpevnila a tím sis dokázala více užít i menší rozměry ale budeš ji mít i více "elastickou" a nebudou ti dělat problémy i větší rozměry. Nehledě na to že při poloze "na pejska" do tebe dokáže zajet co nejdále a ještě gravitací ti bude jezdit a více tlačit i na G-bod. On dlouhý není také žádná výhra když do tebe zajede a tvrdě ti naráží do děložního čípku. Pokud při tom nemáš ráda bolest, tak tohle tě rozhodně taky neuspokojí.
    Zcela jednoduše nos denně kuličky a budeš si užívat více než si myslíš a děláš tím i pro své zdraví mnoho, budeš mít pevné pánevní dno a bojuješ tím proti inkontinenci a přijdeš na to že o velikosti to není když pozná jak na tebe, třeba ze stany do tebe zajíždět, a pod. Je tisíce věcí které nás přivedou přes okraj ale jen dovnitř a ven ... To přeci neuspokojí žádnou a to může mít kládu 8-.

  • macicekkajik22.8.2021 7:28

    Pokud bude mít výdrž, tak možná ano, záleží také na objemu. Bez těchto podmínek je malá šance na uspokojení. Ale uspokojit se dá i jinak - ústy, prsty.Jen je důležitá komunikace.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 511 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist