Definitivní konec?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394720 21.1.2019 21:28

Pěkný večer,

není to nijak dávno, co jsem se začala scházet s jedním klukem, no... On už to kluk ani vlastně není. Bylo mi s ním hrozně dobře, přestože máme mezi sebou docela velký věkový rozdíl. Když byl se mnou, neuměla jsem se pořádně ani zamračit. Došlo i na nějaké pusy, jenže... Najednou se přestal ozývat a já nevěděla, proč. Vylezlo z něj, že kvůli věkovém rozdílu to prostě nemá budoucnost, přesto mě má hrozně rád a bylo mu se mnou fajn... A já teď nevím, co si myslet. Byl to právě on, komu se jako první začal líbit ten druhý. A když už já k němu něco začala cítit, tak on "vycouval"... Teď si lámu hlavu, jestli, až ho někdy potkám, si o tom mám s ním promluvit, protože mám pocit, jako by mezi námi zůstalo jedno velké nevyřešené ALE...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi jsi zklamaná, tohle se na začátku bohužel stává. Říkám tomu "zkušební doba vztahu" - období, které trvá cca 2-3 měsíce - potom to buď skončí, protože jeden nebo oba přijdou na to, že se k sobě nehodí, nebo to pokračuje dál a je velká šance že vznikne něco dlouhodobějšího a vážnějšího.
    Osobně si myslím, že pokud jde o krátkodobé vztahy, nemá moc smysl pídit se po tom, proč to nevyšlo - dost často je to totiž věc "mimo náš dosah", není to nějaká chyba, kterou jsme udělali, jen se prostě ukázalo, že jste si dohromady nesedli, že nejste kompatibilní (vím, že Ty máš pocit, že ano, ale aby to fungovalo, musí to tak cítit oba). Co se týká jeho důvodů - brala bych to spíš tak - "Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody". Pokud by to bylo to pravé, pak myslím, že by věkový rozdíl neřešil - věděl přeci od začátku kolik Ti je let a nevadilo mu to. Asi bych to zkusila přijmout, obrečela to, ale už bych to nechala být a nevrtala se v tom.

  • Jak píše kolegyně výše.
    A ještě k tomu věkovému rozdílu, ono taky hodně závisí, kolik je Tobě a kolik jemu. Čím jste starší, tím víc se rozdíly stírají, ale pokud je Ti dejme tomu šestnáct a on je o dvacet let starší, tak je to opravdu velký rozdíl.
    Představ si, že budeš chtít jednou rodinu, děti. A pokud je o hodně starší, je možné, že by na to nechtěl přistoupit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist