Dcera si vůbec neuklízí pokoj

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375900 30.9.2017 10:15

Zdravím dámy.
Moje dcera je hrozné prase. Pokoj si neuklízí, na stole má sklenky a talíře, u postele pytel na posmrkané kapesníky. Je jí 13 let. Kdysi jsem to hodně řešila, ale ona ne a ne uklidit. Už jsem to vzdala. A chci se zeptat, jestli někdo toto zažil a jestli se to s dosažením nějakého věku změnilo...

  • 30.09.2017 20:20:56 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Většinou se to změní až s vlastní domacnosti :D

  • terryk30.9.2017 11:07

    Já byla prase a jsem prase dodneška. Takže někoho to přejde, jinýho třeba ani s tou vlastní domácností ne:-) Vidím to tak, že uklízím proto, abych žila, a ne žiji proto, abych uklízela. Nesnesu smrad a špínu, ale třeba rozhazeny věci mě nechávají v klidu a když jsem večer groggy, uklidím až ráno. Ono každej máme ten merak na úroveň bordelu nastavenej jinak. Jednomu přijdou kapesníky v pytlíku postele ok, jinýmu by přišlo blbý, až kdyby se válely po zemi. Ono třeba až si dcera bude chtít přivést na návštěvu kluka nebo kámošku, ten pořádek si udělá:-)

  • Zažila, u sebe :-D Byla jsem šílený bordelář a někdy v pubertě (nevím už přesně kdy) se to zlomilo a zeď mi bordel vadí.

  • u mě se to nezměnilo :D doufam ze me zmeni dite, co se nam narodi v dubnu

  • Dcera není o moc lepší a to už ji je 17. Uklízí tehdy, když ji má přijít návštěva, takže asi tak...(díky za to, že návštěva chodívá každý týden, max 1x14dni :-D )
    Už sem taky rezignovala a ona sama tvrdí že je to její pokoj a že se s tím nemám zatěžovat.

  • Byla jsem taky prase. Zlepšilo se to vlastním bydlením a od doby co mám děti můžu jíst z podlahy. :-D Mamka to taky vzdala, jen mi nedovolila návštěvu do bordelu. ;-)

  • Nechci strasit, ale uplne vidim svoji starsi sestru. Je ji 37. Dle meho je nechutnost v cem zije (kapesniky v pytli u postele? K cemu, kdyz je staci hodit na zem! a pod.) Ji to nevadi. Kdyby to byl jen "bordel" pohozenych veci, tak budis, ale ona v tom ma i spinu! Hadr, vysavac... ma je, ale nejsem si jista zda to nekdy pouzila :-(
    Ne, ze bych ja mela vzdy nalesteno, ale pokud by prisla "prepadovka", tj. neohlasena navsteva, stydet se nemusim.
    Nerozumim jak tak nekdo dokaze spokojene zit.

  • Já jsem si teda nádobí do pokoje nikdy nenosila, maximálně když jsem byla nemocná. Ale ségře bude za 14 dní 15 a je strašnej bordelář. Když byla malá, tak měla vždycky uklizeno a já měla v pokoji bordel. Ale co je v pubertě, tak má v pokoji ještě větší bordel než já. Nosí si tam nádobí, kolikrát ho tam má tak dlouho, až v tom to jídlo zplesniví. Fakt hnus. U někoho se to může změnit, u někoho asi ne. Přítelovi je 23 a je strašnej bordelář, všude v pokoji nádobí, poházený oblečení pet lahve od vody, odpadky... Mě teda poslechne víc než mamku, sice taky remcá, ale pomůže mi to uklidit.

  • Já mam doma dve takový prasatka :D 13 a 11 let. Nejvic uklizi dvoulety syn :) Taky jsem byla na pořádek lempl, ale co jsem vdana a mam deti, proste uklidit MUSIM :) jinak bychom umreli v neporadku ;)

  • Aj môj syn je prasa... kolegyňa mala taký problém s dcérou a keď pohár trpezlivosti pretiekol, odfotila bordel v izbe a s komentárom dala na FB. Komentáre dcéru pohli upratať si.... ale ani tento stav netrval dlho a prasí zas

  • Ja jsem byla bordelar taky, ale co jsem si vzala sveho muze a zjistila, ze je vetsi bordelar nez ja, tak uz citim takovou urcitou zodpovednost a chci mit doma poradek, tak automaticky uklizim :) Verim, ze se to u ni zase zmeni. Jak bude mit kluka nebo muze, ktereho si vezme :)

  • Doma jsem stejné prase :D ale to je tím, že to jako není moje doma a vše co uklidím po mě hned někdo uklidí "lépe". Takže nechávám všechno tak jak to je. Ale "Bůh mě trestá". Přítelovi je 25 bydlí sám a neuklízí nic. Za 3 dny tam udělá takový bordel, že když přijedu musím si prokopávat a to jako opravdu prokopávat cestu od dveří do vnitřních prostor bytu. Ale tam si uklízím a nadávám já jemu že on je prase. Pak přijedu domů a prádlo hodím na zem. :D

  • Všechno bych jí vzala a vyházela z okna ono jí to pak donutí si to uklidit...Udělat na ní nějakou lumpárnu prostě...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist